Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse Clermont Maç Tahmini 03.09.2023

Fransa Ligue 1 sahnesinde 4. hafta mücadeleleri 3 Eylül Pazar akşamı sahne almaya devam ediyor. Türkiye saati ile 14:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Toulouse ile Clermont karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 5.

Municipal Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Genzobet, Toulouse galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.70, Clermont galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda.

Toulouse Evine Eli Boş Döndü

Fransa Kupası’nın son sahibi Toulouse, bu sezon UEFA Avrupa Ligi E Grubu’na düştü. LASK Linz, Liverpool ve US Gilloise’ye karşı mücadele edecek olan Tououse, yeni sezona iyi bir başlangıç yaparken, geçtiğimiz hafta deplasmanda ilk mağlubiyetini yaşadı. İlk hafta Nantes karşısında 2-1’lik galibiyete imza atan ev sahibi, ikinci haftada ise son şampiyon PSG ile berabere kaldı. İlk 2 hafta için harikulade bir performans grafiği sergileyen Toulouse, ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta Strasbourg deplasmanında yaşadı. İlk 2 hafta savunmada gösterdiği başarıdan, Strasbourg karşısında çok uzak kalan ev sahibi, rakip kaleye ise 90 dakika sonunda sadece 1 isabetli şut gönderebildi. Toulouse yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Clermont Dibe Vurdu

Fransa Ligue 1’de milli ara öncesi Toulouse deplasmanına konuk olacak olan Clermont, ilk 3 haftanın en zayıf halkası olmaktan kurtulmayı başaramadı. Üst üste mağlubiyetler sezona 11 transferle hazırlanan konuk ekipte moralleri bozarken, teknik adam Pascal Gastien’in tahtı kısa sürede sallanmaya başladı. İlk 3 hafta kalesini tam 7 gole kapatmayı başaramayan Clermont, rakip fileleri ise 2 kez havalandırabildi. İlk hafta 2-0 öne geçtiği Monaco karşısında 4-2’lik mağlubiyet yaşayan konuk ekip, ardından Reims ve Metz karşısında gol dahi atamadan mağlup oldu. Hem savunma hem de hücum hattında etkisiz kalan Clermont, toparlanmak adına güven vermekten çok uzakta.

Toulouse – Clermont Maç Bilgileri

Toulouse – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 14:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse cephesinde Ibrahim Cissoko’nun sakatlığı devam ediyor. Clermont takımında ise Elbasan Rashani ve Maximiliano Caufriez’in sakatlıkları devam ediyor.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Álex Domínguez, Mikkel Desler, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Cristian Cásseres, Vincent Sierro, Niklas Schmidt, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Florent Ogier, Florent Ogier, Neto, Muhammed Cham Saracevic, Aïman Maurer, Nassim L’Ghoul, Yohann Magnin, Jim Allevinah, Grejohn Kyei.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de yeni sezona iyi başlayan Toulouse, ilk mağlubiyetini 3. haftada yaşadı. Milli ara öncesi yeniden yükselişe geçmek isteyen Toulouse, ilk 3 haftanın en zayıf halkası Clermont karşısında galibiyet hedefine ulaşacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Toulouse taraftarı önünde üstünlüğü koruyamadı. Ev sahibi 2-0 öne geçtiği mücadelede, Clermont’a karşı kalesini gole kapatamadı ve mücadele 2-2’lik beraberlikle sona erdi.