İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Fiorentina İddaa Tahmini 03.09.2023

3 Eylül Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi‘nde bizleri bekleyen derbi mücadelesinde, 2’de 2 yapan İnter‘in iç sahada rakibi Fiorentina. Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, İnter galibiyetine 1.68, beraberliğe 4.10, Fiorentina galibiyetine ise 4.85 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.77, 2.5 Alt 2.04 olarak verilmiş.

İnter Çok Formda

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezonun en iyi başlangıçlarından birine imza atan İnter, 2’de 2 yapmasının yanı sıra, savunma ve hücum hattındaki etkisiyle dikkat çekti. . Simone Inzaghi ve öğrencileri, Monza ve Cagliari karşısında net galibiyetlere aldı. İlk 2 haftaya damga vuran isim 3 golle Lautaro Martinez oldu. Arjantinli golcü sezona fırtına gibi başlarken, Edin Dzeko’nun yokluğunu aratamadı. Benjamin Pavard, Kristjan Asllani, Yann Bisseck ve Yann Sommer takviyeleriyle yeni sezon için müthiş bir kadro kuran İnter, transfer döneminde gösterdiği etkiyi sahaya taşıdı. Milli araya galibiyet serisiyle girmek isteyen ev sahibi, bu hafta ezeli rakibi Fiorentina’yı sahasında konuk edecek. Geçen sezon ligde 2 maçtan 3 puan aldığı, İtalya Süper Kupa finalinde ise mağlup ettikleri Fiorentina karşısında favoriler.

Fiorentina Konferans Ligi’nden Yorgun Dönüyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 2 hafta mağlubiyete yer vermeyen Fiorentina, açılışı 4 puanla yaptı. Konuk ekip ilk haftaya damga vuran takımlar arasında yer alırken, Udinese deplasmanından 4-1’lik galibiyetle döndü. İkinci hafta iç sahada konuk ettikleri Lecce karşısında ise 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrıldılar. Ligde mağlubiyete yer vermeyen Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, UEFA Avrupa Konfernas Ligi Play Off Turu’nun ilk maçında ise mağlup olduğu Rapid Wien’e karşı iç sahada kazanarak, geride bıraktığımız hafta adını Konferans Ligi gruplarına yazdırdı. Son finalist hata yapmadı ve bir kez daha turnuvada boy gösterecek. Nicolas Gonzalez yeni sezona yaptığı etkili başlangıçla dikkat çekerken, Fiorentina cephesinde oyunu yönlendiren isim oldu. Konuk ekip ligde yenilmezlik serisini İnter’e karşı sürdürmek istiyor.

İnter – Fiorentina Maç Bilgileri

İnter – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Francesco Acerbi’nin sakatlığı devam ediyor. Fiorentina takımında Gaetano Castrovilli, Antonin Barak ve Jonathan Ikone’nin sakatlıkları devam ediyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Kristjan Asllani, Joaquin Correa, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Marko Arnautovic.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Lucas Martinez, Yerry Mina, Cristiano Biraghi, Christian Kouame, Arthur, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Riccardo Sottil, Lucas Beltrán.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde gözünü şampiyonluğa diken İnter, yeni sezon öncesi yaptığı transfer hamleleriyle dikkat çekerken, etkisini ilk 2 haftada sahada gösterdi ve rahat galibiyetlere imza attı. İnter galibiyetlerine ezeli rakibi Fiorentina karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.46

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter rahat galibiyetlerine ezeli rakiplerinden Fiorentina karşısında devam etti. Ev sahibi maç boyunca kalesini gole kapatırken, galibiyete ise 4 gole atarak uzandı. Kazananları tebrik ederiz.