sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 12.09.2023

İddaa fikstüründe 12 Eylül Salı akşamı yer alan EURO 2024 Eleme mücadelelerini, kupon olarak düzenledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

İtalya – Ukrayna: MS 1 ve 1.5 ÜST, 1.65 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; 12 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak olan EURO 2024 Elemeleri C grubu mücadelesinde, İtalya ile Ukrayna karşı karşıya gelecek. EURO 2024 Elemeleri C grubuna ilk 2 haftayı 3 puanla geride bırakan İtalya, 2018 ve 2022 Dünya Kupası’na gidemezken, grupta yapılan kötü başlangıç teknik adam Mancini’nin sonunu getirdi. Son Avrupa şampiyonunda göreve Napoli kariyeriyle dikkat çeken Luciano Spalletti getirildi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Kuzey Makedonya deplasmanında veren İtalya, 1-0 öne geçtiği mücadelede skoru koruyamadı. Ciro Immobile’nin golüyle öne geçen ev sahibi, bitime 9 dakika kala kalesinde harika bir frikik golü gördü. 4 puanla yoluna devam eden İtalya, liderin 9, 2. sıranın ise 3 puan gerisinde yer alıyor. İç sahada Ukrayna’yı konuk edecek olan ev sahibi, 2. sıradaki rakibini mağlup ederek, puanı eşitlemek istiyor. İtalya iç saha avantajıyla galibiyetin favorisi. EURO 2024 Elemeleri C grubuna İngiltere mağlubiyetiyle başlayıp, ardından üst üste galibiyetlere imza atan Ukrayna, bir kez daha İngiltere karşısına çıkarken, lider karşısında sahadan 1 puanla ayrıldı. Son yıllarda savaşın etkileri sahaya yansırken, hem milli takım bazında hem de ülke futbolu bazında zor günler geçiren Ukrayna, grupta şuana kadar iyi bir mücadele sergiledi. Kuzey Makedonya ve Malt karşısında üst üste galibiyetlere imza tan Ukrayna, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı İngiltere karşısında ise 1-1’lik beraberlikle sahadan ayrıldı. 4 puanla 2. sırada kendisine yer bulan Ukrayna, bu hafta en yakın rakibi İtalya karşısında galibiyet arayacak. EURO 2024 Elemeleri C grubundan çıkmak isteyen İtalya, en yakın rakibi karşısında kazanarak umutlarını korumak istiyor. İtalya bu hafta Spalletti önderliğinde ilk galibiyetini iç sahada alacak ve Kuzey Makedonya deplasmanında kaybettiği 2 puanı telafi edecektir. Mücadelede İtalya galibiyetiyle sonuçlanacağını ve 1.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Norveç – Gürcistan: KGVAR, 2.13 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; 12 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak olan EURO 2024 Elemeleri A grubu mücadelesinde, Norveç ile Gürcistan karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus. EURO 2024 Elemeleri A grubunda ilk 3 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan Norveç, geçtiğimiz hafta iç sahada kötü gidişata dur dedi ve Güney Kıbrıs engelini 3-1’lik galibiyetle geçerek, hanesine 3 puanı yazdırdı. Manchester City forması giyen Erling Haaland attığı 2 golle maça damga vururken, grupta ilk galibiyetini alan Norveç, ilk 2 sıra için umutlarını son 4 haftaya taşıdı. Stale Solbakken ve öğrencileri, gruba son derece etkisiz bir başlangıç yaparken, ilk 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. İspanya ve İskoçya karşısında mağlup olan ekip, Gürcistan deplasmanından ise 1 puanla döndü. Gürcistan’ı bu kez sahasında konuk edecek olan Norveç, kazanarak gruptan çıkma umutlarını korumak istiyor. Son maç performansı ve iç saha avantajıyla, Gürcistan karşısında favori olarak gösterildiklerini söyleyelim. Gürcistan üst üste mağlubiyetlerle, gruptan çıkma şansını zora soktu. EURO 2024 Elemeleri A grubunda boy gösteren Wily Sagnol ve öğrencileri, ilk 2 haftalık fikstürden sürpriz bir performansla 4 puan toplamayı başarırken, son 2 haftada İskoçya ve İspanya engellerine takıldı. Güçlü rakipleri karşısında farklı mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Gürcistan, son 180 dakikada kalesini tam 9 gole kapatmayı başaramazken, rakip filelere sadece 1 gol gönderebildi. İlk 2 haftada Norveç’ten 1, Güney Kıbrıs’tan ise 3 puan almayı başaran konuk ekip, İskoçya karşısında aldığı 2-0’lık mağlubiyetle düşüşe başlarken, geçtiğimiz hafta iç sahada ağırladığı Gürcistan karşısında 7-1’lik hezimete uğradı. Gürcistan cephesinde Norveç deplasmanı öncesinde moraller bozuk. EURO 2024 Elemeleri A grubunda yoluna 4’er puanla devam eden Norveç ve Gürcistan, gruptan çıkma umutlarını sürdürmek için, bu hafta kazanmak istiyor. Aynı puan ve aynı şansa sahip iki takımında, zorlu 90 dakikada skor üreteceğini düşünüyorum.

Malta – Kuzey Makedonya: MS 2, 1.50 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; EURO 2024 Elemeleri C grubu kapsamında, Malta ile Kuzey Makedonya karşı karşıya gelecek. 12 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadeleye, Ta’Qali National Stadı ev sahipliği yapacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Malta, EURO 2024 yolunda mücadele ederken, C grubunda zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Michele Marcolini önderliğinde ilk 4 haftayı mağlubiyetlerle geride bıraktılar. Henüz hiçbir rakibine direnç göstermeyi başaramayan Malta, 4 maçtır devam eden mağlubiyetlerinde kalesini tam 9 gole kapatamadı. Rakip filelere ise sadece 1 gol gönderebildi. Kuzey Makedonya deplasmanında tek golünü bulan Malta, bu hafta Kuzey Makedonya’yı evinde ağırlayacak. Gruptan çıkma şansını 4 maç sonunda yitiren ev sahibinin, artık grupta prestij mücadelesi vereceğini düşünüyorum. Malta güven vermekten çok uzakta. Kuzey Makedonya kötü gidişata İtalya karşısında son verdi. Konuk ekip EURO 2024 Elemeleri C grubuna Malta galibiyetiyle başlarken, ardından önce Ukrayna ardından İngiltere karşısında üst üste mağlubiyetler yaşadı. 2 maçta kalesini tam 10 gole kapatamayan Blagoja Milevski’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta en yakın rakibi İtalya’ya galibiyet şansı tanımadı. 1-0 geriden gelerek harika bir frikik golüyle bitime 9 dakika kala skor eşitlemeyi başaran Kuzey Makedonya, rakibiyle aynı puanda kalmaya devam ederken, 2. sıradaki Ukrayna ile arasındaki puan farkını ise 3’te tuttu. Bu hafta grubun en zayıf halkası Malt karşısına çıkacaklar. Rakibini iç sahada mağlup etmeyi başaran Kuzey Makedonya’nın, gruptan çıkma iddiasını sürdürmek için deplasmanda da galibiyete ihtiyacı var. Kuzey Makedonya ilk 4 haftayı 4 puanla geride bıraktı. İtalya karşısında toparlanma sinyalleri veren konuk ekip, grubun en alt sırasında yer alan ve ilk 2 umutlarını büyük ölçüde kaybeden Malta’ya karşı, deplasmanda galip gelmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.27

Bets10 Bahis Oranı: 84.00