UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Malta Kuzey Makedonya Maç Tahmini 12.09.2023

EURO 2024 Elemeleri C grubu kapsamında, Malta ile Kuzey Makedonya karşı karşıya gelecek. 12 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadeleye, Ta’Qali National Stadı ev sahipliği yapacak.

Betroad, Malta galibiyetine 5.15, beraberliğe 3.85, Kuzey Makedonya galibiyetine ise 1.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.15, KGYOK 1.68 oran kazandırıyor.

Malta Umut Vermedi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Malta, EURO 2024 yolunda mücadele ederken, C grubunda zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Michele Marcolini önderliğinde ilk 4 haftayı mağlubiyetlerle geride bıraktılar. Henüz hiçbir rakibine direnç göstermeyi başaramayan Malta, 4 maçtır devam eden mağlubiyetlerinde kalesini tam 9 gole kapatamadı. Rakip filelere ise sadece 1 gol gönderebildi. Kuzey Makedonya deplasmanında tek golünü bulan Malta, bu hafta Kuzey Makedonya’yı evinde ağırlayacak. Gruptan çıkma şansını 4 maç sonunda yitiren ev sahibinin, artık grupta prestij mücadelesi vereceğini düşünüyorum. Malta güven vermekten çok uzakta.

Kuzey Makedonya Galibiyet Peşinde

Kuzey Makedonya kötü gidişata İtalya karşısında son verdi. Konuk ekip EURO 2024 Elemeleri C grubuna Malta galibiyetiyle başlarken, ardından önce Ukrayna ardından İngiltere karşısında üst üste mağlubiyetler yaşadı. 2 maçta kalesini tam 10 gole kapatamayan Blagoja Milevski’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta en yakın rakibi İtalya’ya galibiyet şansı tanımadı. 1-0 geriden gelerek harika bir frikik golüyle bitime 9 dakika kala skor eşitlemeyi başaran Kuzey Makedonya, rakibiyle aynı puanda kalmaya devam ederken, 2. sıradaki Ukrayna ile arasındaki puan farkını ise 3’te tuttu. Bu hafta grubun en zayıf halkası Malt karşısına çıkacaklar. Rakibini iç sahada mağlup etmeyi başaran Kuzey Makedonya’nın, gruptan çıkma iddiasını sürdürmek için deplasmanda da galibiyete ihtiyacı var.

Malta – Kuzey Makedonya Maç Bilgileri

Malta – Kuzey Makedonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ta’Qali National Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Malta’nın 11’i Belli mi?

Malta’nın muhtemel kadrosu: Bonello, Karl Micallef, Borg, Agius, Guillaumier, Nwoko, Gambin, Muscat, Mbong, Pisani, Degabriele.

Kuzey Makedonya’nın ilk 11’i Belli mi?

Kuzey Makedonya muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Visar Musliı, Ezgjan Alioski, Stefan Ristovski, Darko Velkoski, Aleksandar Trajkovski, Enis Bardhi, Darko Churlinov, Eljif Elmas, Stefan Spirovski, Bıjan Miovski.

İddaa Tahmini

Kuzey Makedonya ilk 4 haftayı 4 puanla geride bıraktı. İtalya karşısında toparlanma sinyalleri veren konuk ekip, grubun en alt sırasında yer alan ve ilk 2 umutlarını büyük ölçüde kaybeden Malta’ya karşı, deplasmanda galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kuzey Makedonya deplasmandan galibiyetle çıkmayı başardı. Konuk ekip Malta karşısında kalesini gole kapatırken, rakibine 2 golle üstünlük kurdu. Kazananları tebrik ederiz.