UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İtalya Ukrayna İddaa Tahmini 12.09.2023

12 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak olan EURO 2024 Elemeleri C grubu mücadelesinde, İtalya ile Ukrayna karşı karşıya gelecek.

Bets10, İtalya galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.40, Ukrayna galibiyetine ise 7.20 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçileri için sunduğu özel oran fırsatlarında ise İtalya – Ukrayna maçında İtalya Kazanır ve 1.5 Üst seçeneğini değerlendirerek 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanacaksınız.

İtalya Skoru Koruyamadı

EURO 2024 Elemeleri C grubuna ilk 2 haftayı 3 puanla geride bırakan İtalya, 2018 ve 2022 Dünya Kupası’na gidemezken, grupta yapılan kötü başlangıç teknik adam Mancini’nin sonunu getirdi. Son Avrupa şampiyonunda göreve Napoli kariyeriyle dikkat çeken Luciano Spalletti getirildi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Kuzey Makedonya deplasmanında veren İtalya, 1-0 öne geçtiği mücadelede skoru koruyamadı. Ciro Immobile’nin golüyle öne geçen ev sahibi, bitime 9 dakika kala kalesinde harika bir frikik golü gördü. 4 puanla yoluna devam eden İtalya, liderin 9, 2. sıranın ise 3 puan gerisinde yer alıyor. İç sahada Ukrayna’yı konuk edecek olan ev sahibi, 2. sıradaki rakibini mağlup ederek, puanı eşitlemek istiyor. İtalya iç saha avantajıyla galibiyetin favorisi.

Ukrayna 3 Maçtır Kaybetmiyor

EURO 2024 Elemeleri C grubuna İngiltere mağlubiyetiyle başlayıp, ardından üst üste galibiyetlere imza atan Ukrayna, bir kez daha İngiltere karşısına çıkarken, lider karşısında sahadan 1 puanla ayrıldı. Son yıllarda savaşın etkileri sahaya yansırken, hem milli takım bazında hem de ülke futbolu bazında zor günler geçiren Ukrayna, grupta şuana kadar iyi bir mücadele sergiledi. Kuzey Makedonya ve Malt karşısında üst üste galibiyetlere imza tan Ukrayna, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı İngiltere karşısında ise 1-1’lik beraberlikle sahadan ayrıldı. 4 puanla 2. sırada kendisine yer bulan Ukrayna, bu hafta en yakın rakibi İtalya karşısında galibiyet arayacak.

İtalya – Ukrayna Maç Bilgileri

İtalya – Ukrayna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Emerson, Francesco Acerbi, Gianmarco Ferrari, Sandro Tonali, Jorginho, Domenico Berardi, Federico Bernardeschi, Nicolo Barella, Mateo Regegui.

Ukrayna’nın ilk 11’i Belli mi?

Ukrayna’nın muhtemel kadrosu: Pyatov, Kryvtsov, Mykolenko, Sydorchuk, Malinovsky, Yaremchuk, Tsygankov, Kovalenko, Karavayev, Yarmolenko.

İddaa Tahmini

EURO 2024 Elemeleri C grubundan çıkmak isteyen İtalya, en yakın rakibi karşısında kazanarak umutlarını korumak istiyor. İtalya bu hafta Spalletti önderliğinde ilk galibiyetini iç sahada alacak ve Kuzey Makedonya deplasmanında kaybettiği 2 puanı telafi edecektir. Mücadelede İtalya galibiyetiyle sonuçlanacağını ve 1.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1 ve 1.5 Üst, Oran 1.65

Bets10 Oranı: MS 1 ve 1.5 Üst, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya sahadan galibiyetle ayrıldı. Ev sahibi Ukrayna engelini 2 golle geçmeyi başarırken, kalesinde ise 1 gole geçit verdi. Mücadele İtalya galibiyeti ve 1.5 Üst seçeneğiyle sonuçlandı. Kazananları tebrik ederiz.