UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İspanya Güney Kıbrıs İddaa Tahmini 12.09.2023

İspanya evinde Güney Kıbrıs‘ı konuk edecek. EURO 2024 Elemeleri A grubu mücadelesi, 12 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Nuevo Los Carmenes Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, İspanya galibiyetine 1.03, beraberliğe 19.00, Güney Kıbrıs galibiyetine ise 100.00 oran belirlemiş durumda.

İspanya Takibi Bırakmıyor

İspanya’dan gol yağmuru. Luis de la Fuente ve öğrencileri, EURO 2024 Elemeleri A grubuna geçtiğimiz hafta 7 golle aldığı galibiyetle damga vururken, liderlik iddiasını sürdürdü. Ev sahibi İskoçya deplasmanında aldığı 3-0’lık mağlubiyeti, Gürcistan deplasmanında aldığı 7-1’lik galibiyetle unutturdu. 3 haftayı 6 puanla geride bırakan İspanya’nın, lider ile arasında 9 puan fark bulunuyor. 2 maçlarının ise liderden eksik olduğunu söyleyelim. 3 hafta sonunda rakip fileleri tam 10 kez havalandıran ev sahibi, iyi hücum performansıyla dikkat çekerken, kalesinde ise sadece 4 gole geçit verdi. Liderlik iddiasıyla Güney Kıbrıs karşısına çıkacak olan İspanya, rahat galibiyetlerine son sıradaki rakibi karşısında devam etmek istiyor.

Zayıf Halka Güney Kıbrıs

UEFA Uluslar C Ligi 2. Grupta mücadele eden konuk ekip, son sırada yer aldı ve 2024 yılının Mart ayında kümede kalmak için Cebelitarık karşısına çıkacak. EURO 2024 Elemeleri A grubunda ise 4 haftalık fikstürden puan çıkaramadılar. 4 haftanın tamamında mağlup olan konuk ekip, grubun en zayıf halkası. Temur Ketsbaia ve öğrencileri, 4 maç sonunda kalesini 11 gole kapatmayı başarırken, rakip filelere ise sadece 2 gol göndermeyi başarabildi. Gruptan çıkma umutları tükenen Güney Kıbrıs, bu hafta ilk kez İspanya karşısına çıkacak. Hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermekten çok uzakta kalan Güney Kıbrıs’ın, deplasmanda işi oldukça zor.

İspanya – Güney Kıbrıs Maç Bilgileri

İspanya – Güney Kıbrıs Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Pau Torres, Hugo Guillamon, Jose Luis Gaya, Dani Carvajal, Pedri, Rodri, Corlos Soler, Ferran Torres, Ansu Fati, Alvaro Morata.

Güney Kıbrıs’ın 11’i Belli mi?

Güney Kıbrıs’ın muhtemel kadrosu: Michael, Ioannou, Merkis, Kosti, Christoforou, Kyriakou, Wheeler, Spoljaric, Artmatas, Kastanos, Sotiriou.

İddaa Tahmini

EURO 2024 Elemeleri A grubuna çok rahat bir galibiyetle dönen İspanya, etkileyici performansıyla liderlik adına güven verdi. Ev sahibi gruptan çıkma umutlarını kaybeden ve en alt sırada yer alan Güney Kıbrıs karşısında son derece rahat bir skorla kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.23

Bets10 Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.38

Maç Sonucu: 6-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya rakip filelere gol olup yağdı. Ev sahibi 90 dakika sonunda 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.