İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Milan İddaa Tahmini 16.09.2023

İnter evinde Milan‘ı konuk edecek. Milano derbisi 16 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlıyor. İtalya Serie A Ligi’nin 4. haftasında sahne alacak mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, İnter galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.55, Milan galibiyetine ise 3.35 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından bizlere sunulan özel oran fırsatlarında ise 2.5 Üst seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırmanız halinde ise kazanacağınız oran 20.00‘ye yükselecek.

İnter Gol Yemeden Kazanıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan İnter, Milano derbisine çok formda ve moralli çıkıyor. İtalya Serie A Ligi’nde son şampiyonluğunu 3 sezon önce yaşayan İnter, yeni sezonda gözünü şampiyonluğa dikti. Pavard, Sommer, Asllni, Bisseck, Frattesi ve Acerbi takviyeleriyle şampiyonluk için iddialı bir kadro kuran İnter, gücünü ilk 3 haftada bizlere aldığı birbirinden güzel galibiyetlerle ispatladı. İlk 2 hafta Mona ve Cagliari karşısında 2-0’lık galibiyetlere imza atan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, milli ara öncesi evinde ağırladığı Fiorentina karşısında ise 4-0’lık galibiyete imza attı. 270 dakikadır kalesini gole kapatmayı başaran ev sahibi, rakip fileleri ise 8 kez havalandırdı. Hem hücum hattında hem de savunmada etkili olan İnter, ezeli rakibi Milan karşısında galibiyet arayacak.

Milan 10 Kişiyle Kazandı

Milan yeni transferleriyle kazanmaya devam ediyor. Rakibi İnter gibi İtalya Serie A Ligi’nde sezonun en iyi başlangıcına imza atan Pioli ve öğrencileri, 3 haftadan 9 puanla çıktı. Yeni sezon için Christian Pulisic, Yunus Musah, Samuel Chukwueze, Tijjani Reijnders, Ruben Loftus-Cheek, Noah Okafor’u kadrosuna katan ve şampiyonluk yarışı için iddialı bir kadro kuran konuk ekip, ilk 3 haftada Bologna, Torino ve Roma’yı mağlup etti. 3 maç sonunda rakip fileleri 8 kez havalandırmayı başaran Milan, kalesinde ise sadece 2 gole geçit verdi. Yeni transferlerden Pulusic ilk 3 hafta performansıyla dikkat çekerken, Giroud ile harika bir uyum yakaladılar. Son olarak Roma derbisinde 61. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmesine rağmen kazanan Milan’da moraller yüksek.

İnter – Milan Maç Bilgileri

İnter – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Stefano Sensi’nin sakatlığı devam ediyor. Milan cephesinde ise Fikayo Tomori kart cezalısı. Ismael Bennacer’in ise sakatlığı devam ediyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Kristjan Asllani, Joaquin Correa, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Marko Arnautovic.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Brahim Diaz, Simon Kjaer, Sandro Tonali, Pulisic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

İddaa Tahmini

Dev derbide taraf bahsi oldukça güç. İki takımda yeni sezona fırtına gibi başladı ve milli araya tüm maçlarını kazanarak girdi. Milano derbisinde galibiyeti hedefleyen İnter ile Milan’ın karşı karşıya geleceği haftada, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.66

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev derbide kazanan İnter oldu. İki takımda milli araya kadar ligde tüm maçlarını kazanırken, İnter milli ara dönüşü ezeli rakibine 5 golle üstünlük kurdu. Mücadelede tam 6 gol atılırken, Milan ise deplasmanda kabusu yaşadı. Kazananları tebrik ederiz.