İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Genoa Napoli İddaa Tahmini 16.09.2023

Genoa sahasında Napoli‘yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 4. hafta mücadelesi, 16 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Betroad, Genoa galibiyetine 4.90, beraberliğe 3.95, Napoli galibiyetine ise 1.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.01 oran kazandırıyor.

Genoa İç Sahada Kazanamadı

İtalya Serie A Ligi sahnesinde ilk 3 hafta geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Genoa, milli araya 3 puanla girebildi. Sezon açılışını iç sahada yapan Alberto Gilardino ve öğrencileri, Fiorentina karşısında 4-1’lik hezimetten kurtulamadı. Ağır mağlubiyeti Lazio deplasmanından aldığı 1-0’lık galibiyetle unutturmayı başaran Genoa, bir kez daha etkisiz kaldı ve milli ara öncesinde konuk olduğu Torino deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. İlk 3 hafta için etkili bir oyun ortaya koyamayan Genoa, milli ara dönüşünde son şampiyon Napoli’yi sahasında ağırlayacak. 3 maçta 2 kez fileleri havalandırabilen ev sahibi, kalesinde ise 5 gole engel olamadı.

Napoli Evinde Kaybetti

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, yeni sezonun ilk mağlubiyetini taraftarı önünde yaşadı. 33 yıl sonra şampiyonluğu getiren teknik adam Spalletti ile yollarını ayıran Napoli, yeni sezonda göreve Rudi Garcia’yı getirdi. İlk 2 hafta Frosinone ve Sassuolo karşısında farklı skorlarla kazanmayı başaran konuk ekip, 2 maçta rakip fileleri 5 kez havalandırdı. İlk mağlubiyetlerini ise Lazio’ya karşı iç sahada yaşadılar. İlk 30 dakikada rakibine pozisyona girme şansı dahi vermeyen Napoli, kalesine gelen ilk isabetli şutta geriye düştü ve ardından bir daha skoru döndürmeyi başaramadı. Milli ara öncesi derbiden 2-1’lik yenilgiyle ayrılan Napoli, milli ara dönüşünde Genoa deplasmanına konuk olacak. Bir kez daha şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan Napoli, deplasmanda favori.

Genoa – Napoli Maç Bilgileri

Genoa – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Dragusin, Koni De Winter, Aaron Martin, Hilvan Hefti, Milan Badelj, Morten Thorsby, Morten Frendrup, Poablo Galdames, Mateo Retegui, Mattia Aramu.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Natan, Mathias Olivera, Juan Jesus, Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Giacomo Raspadori, Stanislav Lobotka, Jens Cajuste, Giovanni Simeone.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde sezona son şampiyon unvanıyla merhaba diyen Napoli, ilk 2 haftanın en iyi performanslarından birini sergilerken, Lazio engeline takıldı ve ilk mağlubiyetini aldı. Sezona iyi başlayan Napoli, bu hafta Genoa karşısında kazanarak, derbi mağlubiyetini telafi edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.46

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Milli araya moralsiz giren Napoli, milli ara dönüşü puan kayıplarına devam etti. Konuk ekip Genoa deplasmanından 2-0 geriden gelerek beraberliği yakaladı ve mağlubiyetten zor kurtuldu.