İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Lazio İddaa Tahmini 16.09.2023

İtalya Serie A Ligi’nde 5. hafta heyecanı 16 Eylül Cumartesi akşamı devam ederken, Juventus evinde Lazio‘yu konuk edecek. Derbi mücadelesi Türkiye saati ile 16:00’da, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Juventus galibiyetine 1.92, berberliğe 3.55, Lazio galibiyetine ise 4.10 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında ise Juventus – Lazio derbisinde Juventus Kazanır seçeneğini seçerek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazabilirsiniz.

Juventus Sezona İyi Başladı

İtalya Serie A Ligi’nde zor bir sezon geçiren Juventus, aldığı puan silme cezalarıyla üst sıralardan uzak kalırken, tüm aksiliklere rağmen Massimiliano Allegri önderliğinde sezonu 7. sırada tamamlamayı başardı. Yeni sezonda bir kötü haber daha alan JUVE, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nden men edildi. Rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi’ne çeviren ev sahibi, transfer döneminde Manuel Locatelli, Mosie Kean, Timothy Weah, Adkadiusz Milik ve Faacundo Gonzalez’i kadrosuna katarken, sakatlığı atlatan Paul Poga takıma geri döndü. İlk 3 haftada namağlup bir performans sergileyen JUVE, Udinese ve Empoli karşısında gol yemeden kazanırken, Bologna ile 1-1 berabere kaldı. 3 maçta 6 gol atıp, kalelerinde sadece 1 gole izin verdiler.

Lazio Güven Tazeledi

İtalya Serie A Ligi’nin 3. haftasında Napoli deplasmanına konuk olan Lazio, son şampiyona kök söktürdü. Luis Alberto ve Daichi Kamada’nın golleriyle 2-1’lik galibiyete imza atan konuk ekipte, Felipe Anderson ise karşılaşmaya 2 asistle damga vuran bir diğer isim oldu. Derbi zaferiyle güven tazeleyen Lazio, sezon üst üste mağlubiyetlerle başlamıştı. Maurizio Sarri ve öğrencileri, önce Lecce ardından Genoa karşısında mağlubiyetler yaşarken, geçen sezonki etkisinde çok uzaktaydı. Yeni sezonun ilk galibiyetini alarak, milli araya moralli giren Lazio, ara dönüşünde ise Juventus deplasmanında boy gösterecek. Geçen sezonun 2.’si galibiyetlerine kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Juventus Lazio Maç Bilgileri

Juventus – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Paul Pogba cezalı durumda. Mattia De Sciglio’nun ise sakatlığı devam ediyor. Lazio’da ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Luca Pellegrini, Felipe Anderson, Nicolò Rovella, Pedro, Daichi Kamada, Manuel Lazzari, Taty Castellanos, Pedro.

İddaa Tahmini

Tamamen İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna odaklanan Juventus, yeni sezona iyi başladı. İlk 3 haftada mağlubiyete yer vermeyen ve 7 puan toplayan Allegri’nin öğrenileri, evinde 5 maçtır kaybetmediği Lazio karşısında kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.67

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus taraftarı önünde 3 puanı 3 golle aldı. Ev sahibi ezeli rakibi Lazio karşısında kazanmaya devam ederken, 3 gol attığı mücadelede, rakibine 1 gol şansı verdi. Ev sahibi derbi galibiyetiyle, Serie A Ligi’nde bizleri yanıltmadı.