İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Brentford İddaa Tahmini 16.09.2023

İngiltere Premier Lig’de sezona iyi başlayamayan Newcastle United evinde, Brentford karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 19.30’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Newcastle United ile Brentford zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Newcastle United galibiyetinin 1.60, beraberlik tercihinin 4.35, Brentford galibiyetinin ise 5.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Newcastle United Yine Kaybetti

Newcastle United, Premier Lig’de milli araya da mağlubiyet ile girdi. AMEX’de konuk oldukları Brighton’a 3-1 mağlup oldular. Evan Ferguson’u bir türlül tutamayan Newcastle United mağlubiyeti hak etti. Premier Lig’de üst üste 3 maçtır mağlup olan Eddie Howe’un ekibi sadece 1 galibiyet alabildi. Ligin ilk haftasında Aston Villa’yı 5 golle geçmişlerdi. Bu hafta sonu ise St. James Park’da Brentford’u konuk edecekler. Maç öncesinde Newcastle United’da Emik Krafth ve Joe Willock’un sakatlıkları sürüyor.

Brentford’da Beklenmedik Kayıpları

Brentford bu sezon ilk 4 haftada beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Özellikle de son 2 haftada. Milli maç arasından önceki hafta konuk ettikleri Bournemouth ile 2-2 berabere kaldılar. Bir önceki hafta ise Crystal Palace karşısında da kazanamamışlardı. Premier Lig’de 4 hafta geride kaldı ve Brentford’un henüz mağlubiyeti bulunmuyor ama sadece 1 galibiyetleri var. Tek galibiyetini ligin 2. Haftasında Fulham deplasmanında aldılar. Thomas Frank’ın ekibi bu hafta ise Newcastle United’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Brentford’da Ivan Toney kadroda yok. Shandon Baptiste ve Mikkel Damsgaard ise sakat olan isimler.

Newcastle United – Brentford Maç Bilgileri

Newcastle United – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Emik Krafth ve Joe Willock’un sakatlıkları sürüyor. Brentford’da Ivan Toney kadroda yok. Shandon Baptiste ve Mikkel Damsgaard ise sakat olan isimler.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Sandro Tonali, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Yoane Wissa

İddaa Tahmini

Newcastle United, Premier Lig’de son 3 maçını da kaybetti. Milli maç arasından önceki hafta Brighton deplasmanında 3-1 mağlup oldular. Brentford’da bu sezon henüz mağlubiyet yaşamadı ama kazanmakta da zorlanıyorlar. St. James Park’da Newcastle United’ı favori görüyorum. Isak önderliğinde bugün kazanırlar ve kötü gidişatı sona erdirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford’da puan kayıpları devam etti. Newcastle United tek golle kazanarak 3 puanı aldı.