İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Manchester City İddaa Tahmini 16.09.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Lider Manchester City deplasmanda, West Ham’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

West Ham Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. West Ham kazanır 6.40, beraberlik 4.80, Manchester City kazanır ise 1.50 olarak açıklanmış

West Ham’ın Mağlubiyeti Yok

West Ham, Premier Lig’de geride kalan 4 haftada da mağlubiyet yüzü görmedi. 10 puan toplamayı başaran David Moyes’un öğrencileri zirve takibini devam ettiriyor. Milli maç arasından önceki hafta Luton Town deplasmanında 2-1 kazanan West Ham galibiyet serisini 3 maça çıkarttı. Bu hafta sonu ise lider Manchester City’i konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde West Ham’da Tomas Soucek’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Manchester City Liderliğini Sürdürüyor

Manchester City Premier Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Milli maç arasından önceki hafta Etihad’da Fulham’ı konuk eden Manchester City, sahadan 5-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Geride kalan 4 haftada üst üste galibiyetler alan Pep Guardiola’nın öğrencileri 12 puan ile liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta sonu ise Londra’da West Ham’ın konuğu olacaklar. West Ham ile aralarında 2 puanlık fark var. Maç öncesinde Manchester City’de Kevin De Bruyne’un sakatlığı devam ediyor.

West Ham – Manchester City Maç Bilgileri

West Ham – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Tomas Soucek’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Manchester City’de Kevin De Bruyne’un sakatlığı devam ediyor.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Michail Antonio

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

West Ham milli maç arasından önceki hafta Luton Town deplasmanında 2-1 kazanmayı başarmıştı. Bu galibiyet ile seriyi 3 maça çıkarttılar. Manchester City ise Etihad’da konuk ettiği Fulham’ı 5-1 mağlup etti. Guardiola’nın ekibi üst üste 4 maçtır kazanıyor ve lider konumalar. West Ham’da henüz mağlubiyet yaşamadı ama bu hafta lidere karşı işleri zor. Manchester City’den 3 puan beklentim var. West Ham’ı deplasmanda devirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.31

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City liderliğini devam ettirdi. West Ham deplamanında geriye düştükleri maçı 3-1 kazandılar.