İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Sheffield United İddaa Tahmini 16.09.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanan Tottenham bu hafta iç sahada, Sheffield United’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve  Beın Sports 4 kanalından yayınlanacak.

Tottenham bugün Sheffield United karşısında maçın net favorisi. intobet oranlarını ele alırsak ev sahibi Tottenham galibiyetine 1.31, beraberlik tercihine 5.90, Sheffield United galibiyetine 9.90 oran veriyor. 

Tottenham 3 Maçtır Kazanıyor

Tottenham, Premier Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Ange Postecoglou’nun ekibi milli maç arasından önceki hafta Burnley deplasmanına konuk oldu ve sahadan 5-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de geride kalan 4 haftada 10 puan toplayan Londra ekibi lider Manchester City’nin takibini devam ettiriyor. Öte yandan hücumda da çok üretken bir Tottenham izliyoruz. Bu hafta konuk edecekleri Sheffield United karşısında da 3 puan almaları bekleniyor. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Bryan Gil, Rodrigo Bentancur ve Giovani Lo Celso’nun sakatlıkları sürüyor.

Sheffield United Kötü Başladı

Sheffield United Premier Lig’de yeni sezona pek iyi başlayamadı. Geride kalan 4 maçta sadece 1 puan alabildiler. Milli maç arasından önceki hafta Bramall Lane’de konuk ettikleri Everton ile 2-2 berabere kalmışlardı. İlk 4 haftada galibiyet ile tanışamayan Paul Heckingbottom’un ekibinde moraller bozuk. Öte yandan bu hafta sonu Tottenham deplasmanına konuk olacaklar. Formda Tottenham’a karşı puan alabileceklerini sanmıyorum. Maç öncesinde Sheffield United’da Daniel Jebbison, John Fleck ve Rhian Brewster’ın sakatlıkları var.

Tottenham – Sheffield United Maç Bilgileri

Tottenham – Sheffield United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Bryan Gil, Rodrigo Bentancur ve Giovani Lo Celso’nun sakatlıkları sürüyor. Sheffield United’da Daniel Jebbison, John Fleck ve Rhian Brewster’ın sakatlıkları var.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Micky van de Ven, Cristian Romero, Emerson Royal, Yves Bissouma, Oliver Skipp, James Maddison, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Ricarlison

Sheffield United'ın ilk 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

İddaa Tahmini

Tottenham’da moraller yerinde. Milli araya galibiyet ile giren Tottenham, Burnley deplasmanından 5-2’lik galibiyet ile dönmüştü. Premier Lig’de geride kalan 4 haftada 10 puan topladılar ve zirve takibini devam ettiriyorlar. Sheffield United ise henüz galibiyet ile tanışamadı. Everton karşısında sadece 1 puan alabildiler ve düşme hattındalar. Tottenham net favori. Sheffield United’ı mağlup ederek çıkışını devam ettirirler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.53

intobet Oranı: H, Oran 1.74

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham 1-0 geriye düştüğü maçta uzatma dakikalarında 2 gol bularak 3 puanı aldı.