İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Brighton İddaa Tahmini 16.09.2023

İngiltere Premier Lig’de sezona iyi başlayamayan Manchester United bu hafta evinde, Brighton’ı konuk edecek. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından ekranlara gelecek.

Manchester United ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester United kazanır 2.18, beraberlik 4.05, Brighton kazanır ise 3.05 olarak açıklanmış.

Manchester United Emirates’de Kaybetti

Manchester United, milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Emirates’de Arsenal’ın konuğu olan Erik ten Hag’ın ekibi sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Uzatma dakikalarında yediği gollerle öne geçtiği maçı kaybeden Manchester United’da moraller bozuk. İlk 4 haftada 6 puan toplayabilen Manchester United, bu hafta sonu Old Trafford’da Brighton’ı ağırlayacak. Maç öncesinde Manchester United’da Raphael Varane, Amad Diallo, ve Mason Mount sakat olan isimler. Jadon Sancho ve Anthony ise kadro dışı.

Brighton’da Moraller Yerinde

Brighton’da moraller yerinde. Milli maç arasından önceki hafta sonu AMEX’de Newcastle United’ı konuk eden Brighton, Evan Ferguson’un attığı gollerle rakibini 3-1 mağlup ederek haftayı galibiyet ile kapatmıştı. Premier Lig’de geride kalan 4 haftada 3 galibiyet alan Roberto De Zerbi’nin ekibinin tek mağlubiyetini ise West Ham’a karşı aldığını belirtelim. Brighton özellikle büyük maçları seviyor. Old Trafford’da bugün Manchester United’a çelme takmak isteyeceklerdir. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Julio Ensico ve Danny Welbeck’in sakatlıkları sürüyor.

Manchester United – Brighton Maç Bilgileri

Manchester United – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Raphael Varane, Amad Diallo, ve Mason Mount sakat olan isimler. Jadon Sancho ve Anthony ise kadro dışı. Brighton’da Julio Ensico ve Danny Welbeck’in sakatlıkları sürüyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Raphael Varane, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Casemiro, Christian Eriksen, Antony, Bruno Fernandes, Jadon Sancho, Marcus Rashford

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Kaoru Mitoma, Danny Welbeck

İddaa Tahmini

Manchester United sezona istediği başlangıcı yapamadı. 4 hafta sonunda 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldılar. Old Traffford’da oynadığı maçları kazanmayı başaran Kırmızı Şeytanlar, bu hafta Brighton’ı konuk edecek. Brighton’ın ise ligde tek mağlubiyeti var. West Ham’a iç sahada kaybetmişlerdi. Milli araya ise galibiyet ile giren De Zerbi’nin ekibi Newcastle United’ı 3 golle devirdi. Evan Ferguson, attığı 3 golle galibiyette pay sahibiydi. Old Trafford’da bol gollü bir maç bizleri bekliyor. Hem Manchester United hem de Brighton’dan gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.24

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.41

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Old Trafford’da sürrpriz yaşandı. Brighton, Manchester United’ı 3-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.