İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Luton Town Bahis Tahmini 16.09.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Fulham evinde, ligin yeni takımı Luton Town’u ağırlayacak. Karşılaşmayı saat 17.00’de Beın Connect sitesinden takip edebilirsiniz.

Fulham ile Luton Town takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Fulham galibiyetine 1.70, beraberlik tercihine 4.00, Luton Town galibiyetine ise 5.20 verildiğini görüyoruz.

Fulham 3 Maçtır Kazanamıyor 

Fulham, Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Marco Silva’nın ekibi milli maç arasından önceki hafta Etihad’da konuk olduğu Manchester City’e direnemedi ve mücadeleden 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Everton galibiyetinin ardından çıktıkları 3 maçta da 3 puan sevinci yaşayamadılar. İlk 4 haftada 4 puan alabilen Fulham, bu hafta sonu Craven Cottage’de Luton Town ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Fulham’da Iwobi’nin sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

Luton Town Evinde Kaybetti 

Luton Town, Premier Lig’de milli araya da mağlubiyet ile girdi. İç sahada konuk ettikleri West Ham’a 2-1 mağlup oldular. Buton Town’un tek golü Mads Andersen’den geldi ama puan almalarına yetmedi. Premier Lig’de şimdiye kadar 3 maç oynayan Luton Town’un henüz puan ile tanışamadığını belirtelim. Üst üste 3 maçtır kaybediyorlar ve düşme hattındalar. Burnley ve Everton ile beraber ligin ilk 4 haftada en vasat takımı olarak gösterilen Luton Town, bu hafta Fulham’a konuk olacak. Maç öncesinde Luton Town’da Jordan Clark, Daniel Potts ve Gabriel Osho’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Fulham – Luton Town Maç Bilgileri

Fulham – Luton Town Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 2 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Iwobi’nin sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. Luton Town’da Jordan Clark, Daniel Potts ve Gabriel Osho’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Raul Jimenez

Luton Town'un ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

İddaa Tahmini

Fulham, milli araya Etihad’da Manchester City yenilgisi ile girmişti. Rakibine 5-1 kaybettiler. Üst üste 3 maçtır pun kaybediyorlar. Luton Town ise henüz puan ile tanışamadı. Milli araya da West Ham mağlubiyeti ile girdiler. Bu sezon oynadıkları 3 maçta da puan alamadılar. Fulham maçın favorisi. Iwobi hamlesiyle kadrosunu güçlendirdiler. Fulham’dan 3 puan bekliyorum. Luton Town’u mağlup etmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fulham tek golle 3 puanı aldı. Luton Town’u Craven Cottage’de 1-0 mağlup ettiler.