Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Çaykur Rizespor Bahis Tahmini 16.09.2023

Spor Toto Süper Lig’de henüz mağlubiyeti bulunmayan Konyaspor iç sahada, Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Karşılaşmayı saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

KonyasporÇaykur Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Konyaspor kazanır 2.07, beraberlik 3.72, Çaykur Rizespor kazanır ise 3.72 olarak açıklanmış.

Konyaspor Deplasmanda Güldü

Konyaspor, milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Başakşehir deplasmanına konuk olan Yeşil Beyazlılar, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Konyaspor’a galibiyeti getiren gol ise Sokol Cikalleshi’den geldi. Süper Lig’de geride kalan 4 haftada 8 puan toplayan Konyaspor’un henüz mağlubiyeti bulunmuyor. Lider Fenerbahçe’nin ardından 2. Sırada yer alan Konyaspor’da moraller yerinde. Bu hafta Çaykur Rizespor’u konuk edecek Konyaspor’da Muhammet Demir’in sakatlığı sürüyor.

Çaykur Rizespor Evinde Kazandı

Çaykur Rizespor’da yüzler gülüyor. Karadeniz derbisinde Trabzonspor’u deplasmanda 3-2 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini alan İlhan Palut’un öğrencileri, milli maç arasından önceki hafta ise Fatih Karagümrük’ü tek golle 1-0 mağlup etti. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçta 6 puan toplayan Karadeniz ekibinde moraller yerinde. Bu sezon Süper Lig’de tek mağlubiyetini ligin ilk haftasında Adana Demirspor deplasmanında aldılar. Bu hafta Konyaspor’a konuk olacak Çaykur Rizespor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Konyaspor – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Muhammet Demir’in sakatlığı sürüyor.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Bruno Paz, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Solok Cikalleshi

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

İddaa Tahmini

Konyaspor, milli araya galibiyet ile girdi. Konuk oldukları Başakşehir deplasmanında tek golle kazandılar. 4 maçta da 8 puan topladıklarını belirtelim. Çaykur Rizespor ise milli araya Fatih Karagümrük galibiyeti ile girdi. İlhan Palut yönetiminde son haftalarda iyi sonuçlar almaya başladılar. Konyaspor favori ama kolay bir maç olacağını düşünmüyorum. Düşük skorlu bir maç beklentim var. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.74

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 2.04

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor önde olduğu maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Çaykur Rizespor arka arkaya bulduğu gollerle 2-1 kazandılar.