Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Gaziantep FK Bahis Tahmini 16.09.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Gaziantep FK deplasmanda, Kayserispor’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Kayserispor ile Gaziantep FK takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Kayserispor galibiyetine 1.91, beraberlik tercihine 3.93, Gaziantep FK galibiyetine ise 4.12 verildiğini görüyoruz.

Kayserispor Favori Taraf 

Kayserispor, milli araya beraberlik ile giren takımlardan biriydi. Konuk oldukları Antalyaspor deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Kayserispor 2 puan bıraktı. Öte yandan hafta içi teknik direktör Çağdaş Atan ile yolların ayrıldığını da belirtelim. Takımın başına ise geçen sezon Ümraniyespor’da görev yapan Recep Uçar getirildi. Bu hafta Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Kayserispor maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Kayserispor’da Macid Hosseini’nin sakatlığı devam ediyor. 

Gaziantep FK’da Sumudica Dönemi 

Gaziantep FK’da moraller bozuk. Süper Lig’de ilk 4 haftada puan almayı başaramayan Kırmızı Siyahlılar, Süper Lig’in son sırasında yer alıyor. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Erdal Güneş’in görevine son verildi. Takımın başına ise bir zamanlar yine Gaziantep FK’da görev yapmış olan Marius Sumudica getirildi. Yeni hocası yönetiminde ilk maçına Kayserispor deplasmanında çıkacaklar. Karşılaşma öncesinde Gaziantep FK’da İlker Karakaş’ın sakatlığı sürüyor. 

Kayserispor – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Kayserispor – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Macid Hosseini’nin sakatlığı devam ediyor. Gaziantep FK’da İlker Karakaş’ın sakatlığı sürüyor. 

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Anthony Uzodimma, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Lionel Carole, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Baran Ali Gezek, Mame Thiam, Ali Karimi, Gökhan Sazdağı

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Batuhan Şen, Naoufel Khacef, Papy Djilobodji, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Max Gradel, Luka Stankovski, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic

İddaa Tahmini

Kayserispor Süper Lig’de henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Oynadıkları 4 maçta 6 puan topladılar. Tabi Çağdaş Atan ile yolların ayrıldığını ve göreve Recep Uçar’ın getirildiğini belirtelim. Gaziantep FK’da ise Erdal Güneş ile yollar ayrıldı ve Sumudica getirildi. Her iki takımda yeni hocaları ile ilk maçına çıkacak. Kayserispor sezona çok daha iyi başladı. Kayserispor’un bu hafta yenilmezlik serisini devam ettireceğini ve kazanacağını düşünüyorum. Gaziantep FK’yı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.67

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.91

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor Mame Thiam’ın golleriyle 3 puanı kaptı. Gaziantep FK engelini 2-0 ile geçtiler.