Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Pendikspor İddaa Tahmini 16.09.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Adana Demirspor evinde, Pendikspor karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşmayı saat 20.00’De Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Adana Demirspor ve Pendikspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde verilmiş. Adana Demirspor kazanır 1.59, beraberlik 4.89, Pendikspor kazanır ise 5.35 olarak açıklanmış.

Adana Demirspor’un Mağlubiyeti Yok 

Adana Demirspor’un Süper Lig’de henüz mağlubiyeti bulunmuyor. Oynadıkları 3 maçta 5 puan toplayan Patrick Kluivert’ın ekibi yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Milli maç arasından önceki hafta Hatayspor’a konuk olan Adana Demirspor, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı. Nani’nin golüyle zorlu deplasmanda 1 puanı kurtartmayı başardılar. Süper Lig’de bu hafta sonu ise Pendikspor ile karşı karşıya gelecekler. Pendikspor karşısında maçın favorisi olarak gösterilen Adana Demirspor’da eksik bulunmuyor. 

Pendikspor’dan Üst Üste Beraberlikler 

Pendikspor, Süper Lig’de milli araya yine beraberlik ile girdi. Son haftalarda üs üste beraberlikler alan Pendikspor’un galibiyet hasreti devam ediyor. Milli maç arasından önceki hafta Alanyaspor’u konuk eden Osman Özköylü’nün öğrencileri sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. İlk 4 haftada tek mağlubiyetini Hatayspor karşısında alan Pendikspor, son 3 maçından ise beraberlik ile ayrıldı. Bu hafta sonu ise Adana Demirspor’un konuğu olacaklar. Maç öncesinde Pendikspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Adana Demirspor – Pendikspor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Pendikspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Yusuf Erdoğan, Badou Ndiaye, Benjamin Stambouli, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Younes Belhanda, Mbaye Niang

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Thuram

İddaa Tahmini

Adana Demirspor’un Süper Lig’de tek galibiyeti var. Geride kalan 3 haftada 5 puana sahipler. Bu hafta da Pendikspor ile karşılaşacaklar. Pendikspor ise bu sezon ligin yeni ekiplerinden. Geride kalan 4 haftada henüz galibiyet almayı başaramadılar. Hatayspor mağlubiyetinden sonra üst üste 3 beraberlik alan İstanbul ekibini bu hafta zor bir maç bekliyor. Adana Demirspor favori taraf. Taraftarı önünde kazanırlar ve 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.59

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor rahat kazandı. İç sahada konuk ettikleri Pendikspor’u 3 golle geçtiler.