Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Samsunspor İddaa Tahmini 16.09.2023

Trendyol Süper Lig’de zirve takibini devam ettiren Galatasaray evinde, Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Galatasaray Samsunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Galatasaray kazanır 1.41, beraberlik 5.38, Samsunspor kazanır ise 8.07 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. MS 1 ve 2.5 ÜST tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Galatasaray Moralli 

Galatasaray, Süper Lig’de milli araya galibiyet ile girdi. Konuk oldukları Gaziantep FK deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardılar. Kerem Aktürkoğlu ve Mauro İcardi’nin attığı gollerle 3 puan almayı başaran Galatasaray’da moraller yerinde. Süper Lig’de bu hafta Samsunspor’u konuk eden olan Galatasaray’ın önümüzdeki hafta içi şampiyonalar Ligi maçına çıkacağını ve Kopenhag ile karşı karşıya geleceğini belirtelim. Ancak öncelikli olarak Samsunspor maçını düşünecekler. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Wilfried Zaha’nın sakatlığı devam ediyor. 

Samsunspor’un Galibiyeti Yok 

Samsunspor’un Süper Lig’de henüz galibiyeti bulunmuyor. Süper Lig’de çıktıkları 3 maçta sadece 1 puan alabildiler. Hüseyin Eroğlu’nun öğrencileri geride kalan 3 haftada sadece Fenerbahçe maçında ev sahibiydi. Bu hafta sonu Rams Park’da Galatasaray’ın konuğu olacaklar ve ilk 4 maçta 3. Deplasmanını oynayacaklar. Milli maç arasından önceki hafta İstanbulspor ile oynayacakları karşılaşmanın hava koşulları sebebiyle ertelendiğini de belirtelim. Samsunspor ligin yeni takımı ve henüz lige adapte olabilmiş değiller. Bu hafta Galatasaray deplasmanında da Samsunspor’u zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Samsunspor’da Taylan Antalyalı sakat. 

Galatasaray – Samsunspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Samsunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Wilfried Zaha’nın sakatlığı devam ediyor. Samsunspor’da Taylan Antalyalı sakat. 

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Lucas Toreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Mauro Icardi

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Marius Mouandilmadji

İddaa Tahmini

Galatasray, Süper Lig’de oynadığı 3 maçta sadece Kayserispor deplasmanında puan kaybı yaşadı. Geçen hafta Gaziantep FK karşısında 3 golle kazanarak milli araya 3 puan ile girdiler. Samsunspor ise İstanbulspor ile karşılaşacaktı ama hava koşulları sebebiyle maç ertelendi. Süper Lig’de Samsunspor’un henüz galibiyeti bulunmadığını da belirtelim. 3 maç sonunda sadece 1 puanları var. Galatasaray favori taraf. Taraftarı önünde Rams Park’da farklı kazanarak haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.54

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray galibiyet serisini devam ettirdi. Rams Park’da Samsunspor engelini 4-2 ile geçtiler.