İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Liverpool İddaa Tahmini 16.09.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi günü 7 maç var. Günün ilk maçında Liverpool deplasmanda, Wolverhampton’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 14.30’da Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Wolverhampton ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Wolverhampton kazanır 6.80, beraberlik 5.10, Liverpool kazanır ise 1.45 olarak açıklanmış. 

Wolverhampton Deplasmanda Kaybetti 

Gary O’Neil’ın ekibi milli maç arasından önceki hafta Crystal Palace’ın konuğu olmuştu. Selhurst Park’da rakibine 3-2 kaybeden Wolverhampton, Premier Lig’de 3. Kez mağlubiyet yaşadı. Şimdiye kadar Premier Lig’de 4 hafta geride kaldı ve Wolverhampton’ın tek galibiyeti var. İlk ve tek galibiyetlerini ligin 3. Haftasında Everton’a karşı alabildiler. İlk 4 haftada beklentileri karşılayamayan Wolverhampton, bu hafta sonu Molineux Ground’da Liverpool’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Wolverhampton’da Joe Hodge’un sakatlığı devam ediyor. 

Liverpool 3 Golle Kazandı

Liverpool’da moraller yerinde. Premier Lig’de ilk 4 haftada 10 puan toplayan Jurgen Klopp’un öğrencileri, zirve takibini devam ettiriyor. Milli maç arasından önceki hafta Anfield’da konuk ettikleri Aston Villa’yı 3-0 mağlup ettiler. Üstelik Van Dijk’ın yokluğunda gol yemediklerini de belirtelim. Premier Lig’de tek puan kaybını ligin ilk haftasında Chelsea deplasmanında yaşayan Liverpool, bu beraberlik sonrasında 3 maçını da kazanmayı başardı. Molineux Ground’da konuk olacakları Wolverhampton karşısında da kazanmaları bekleniyor. Maç öncesinde Liverpool’da Van Dijk kart cezalısı. Thiago’nun ise sakatlığı sürüyor. 

Wolverhampton – Liverpool Maç Bilgileri

Wolverhampton – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sporst 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Joe Hodge’un sakatlığı devam ediyor. Liverpool’da Van Dijk kart cezalısı. Thiago’nun ise sakatlığı sürüyor. 

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Matheus Nunes, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Pablo Sarabia, Matheus Cunha

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Mohamed Salah, Diogo Jota

İddaa Tahmini

Liverpool, Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanmayı başarıyor. Tek puan kaybını Chelsea deplasmanında yaşayan Klopp’un ekibi 4 haftada 10 puan topladı. Milli araya da galibiyet ile giren Liverpool, Aston Villa engelini 3 golle geçmişti. Wolverhampton ise henüz sadece 1 galibiyete sahip. Milli araya ise Crystal Palace mağlubiyet ile girdiler. Fomda Liverpool’a karşı işleri zor. Liverpool favori taraf. Molineux Ground’da kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.26

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 1.45

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool 1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazandı. Molineux Ground’da 3 puanı 3 golle aldılar.