Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Heidenheim Werder Bremen İddaa Tahmini 17.09.2023

17 Eylül Pazar günü Almanya Bundesliga sahnesinde 4. hafta mücadeleleri sahne alırken, Heidenheim iç sahada Werder Bremen‘i konuk edecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati ise 16:30.

intobet, Heidenheim galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.71, Werder Bremen galibiyetine ise 2.89 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.53, KGYOK 2.50 oran kazandırıyor.

Heidenheim Dortmund Deplasmanında Umutlandı

Frank Schmidt ve öğrencileri, yeni yükseldiği Almanya Bundesliga’da ilk 3 haftayı 1 puanla geride bıraktı. Heidenheim ilk haftaların en zayıf performanslarından birini ortaya koyarken, milli ara öncesinde alınan Dortmund beraberliği, ev sahibini gelecek haftalar için umutlandırdı. İlk 2 hafta Wolfsburg ve Hoffenheim karşısında mağlubiyetlerden kurtulamayan Heidenheim, açılış haftasında skor üretmeyi başaramazken, Hoffenheim karşısında ise 3-2’lik mağlubiyet yaşamıştı. Hücum hattındaki etkisini haftalar ilerledikçe arttıran Heidenheim, Dortmund deplasmanında ilk yarıyı 2-0 geride kapatırken, Eren Dikici ve Kleindienst’in golleriyle skoru 2-2’ye getirmeyi başardı. Ev sahibi milli ara dönüşünde ilk galibiyetini almak istiyor.

Werder Bremen İlk Galibiyetini Aldı

Werder Bremen takımından dört dörtlük galibiyet. Almanya Bundesliga’da yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Ole Werner’in öğrencileri, Mainz 05 galibiyetiyle kötü gidişata son verdi. İlk hafta geçen sezonun şampiyonu Bayern Münih karşısında 4-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan konuk ekip, 2. haftada ise Freiburg’aa deplasmanda 1-0 kaybetti. İlk 2 haftada gol sorunu yaşayan Werder Bremen cephesinde, son hafta geçen sezonun yıldızı Fülkurg takımdan ayrıldı. Yeni sezonda gol yollarını Borre ve Kownacki ikilisine emanet eden Werder Bremen, hem gol hem de galibiyet hasretine Mainz 05 karşısında 4-0’lık galibiyetle son verdi. Milli araya moralli girmeyi başaran konuk ekip, milli ara dönüşünde ligin yeni temsilcilerinden Heidenheim’e konuk olacak.

Heidenheim – Werder Bremen Maç Bilgileri

Heidenheim – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Voith Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Heidenheim takımında Marnon Busch, Elidon Qenaj ve Jonas Föhrenbach’ın sakatlıkları devam ediyor. Werder Bremen’de ise Leonardo Bittencourt’un sakatlığı bulunuyor.

Heidenheim’in ilk 11’i Belli mi?

Heidenheim’in muhtemel kadrosu: Kevin Müller, Thomas Keller, Norman Theuerkauf, Patrick Mainka, Patrick Mainka, Lennard Maloney, Kevin Sessa, Jan Schöppner, Florain Pick, Adrian Beck, Tim Kleindienst.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Senne Lynen, Milos Veljkovic, Mitchell Weiser, Romano Schmid, Niclas Füllkrug, Amos Pieper, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Dawid Kownacki.

İddaa Tahmini

Yeni sezona puan kayıplarıyla başlayan Heidenheim ve Werder Bremen, son haftada mağlubiyetlere son vermeyi başardı. Milli ara dönüşünde kazanmak isteyen ve son hafta iyi hücum performansları sergileyen tarafların, bu hafta karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.36

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Heidenheim iç saha avantajını iyi değerlendirdi ve milli aradan galibiyetle döndü. Werder Bremen ise hücum performansıyla bizleri yanıltmasa da, mağlubiyetten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.