Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Beşiktaş İddaa Tahmini 17.09.2023

Trendyol Süper Lig’de haftanın önemli maçlarından biri. Beşiktaş deplasmanda, Trabzonspor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Trabzonspor Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Trabzonspor kazanır 3.11, beraberlik 3.73, Beşiktaş kazanır ise 2.32 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın 2.5 ÜST tercihinin 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Trabzonspor Moral Buldu

Trabzonspor milli araya galibiyet ile girerek moral buldu. Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Nenad Bjelica’nın öğrencileri sahadan 5-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Enis Bardhi önderliğinde 3 puan almayı başaran Bordo Maviler, Çaykur Rizespor mağlubiyetini de unutturmuş oldu. Trabzonspor bu hafta sonu ise Beşiktaş’ı konuk edecek. Yeni transferlerden Nicolas Pepes ve Paul Onuachu’nun da forma giymeleri bekleniyor. Öte yandan Trabzonspor’un Beşiktaş’a karşı son 5 Süper Lig maçında kaybetmediğini belirtelim. Maç öncesinde Trabzonspor’da Joaquin Fernandez, Mislav Orsic ve Hüseyin Türkmen sakat.

Beşiktaş Favori Taraf

Beşiktaş, Süper Lig’de geride kalan 3 haftada 7 puan toplamayı başardı. Bu sezon tek puan kaybını Pendikspor karşısında yaşamışlardı. Milli maç arasından önceki hafta ise Vodafone Park’da konuk ettikleri Sivasspor’u 2 golle geçtiler. Aboubakar ve Gedson Fernandes, bu sezonun da performans anlamında en dikkat çeken oyuncuları olacak gibi görünüyor. Beşiktaş bu hafta sonu Trabzonspor’un konuğu olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Beşiktaş’ta Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Trabzonspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Trabzonspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Joaquin Fernandez, Mislav Orsic ve Hüseyin Türkmen sakat. Beşiktaş’ta Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Joaquin Fernandez, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Paul Onuachu

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Onur Bulut, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

Trabzonspor, transfer döneminin son günlerinde bombaları patlattı. Önce Onuachu, ardından ise Nicolas Pepe’yi kadrolarına kattılar. Milli araya da Kasımpaşa karşısında aldıkları 5-1’lik galibiyet ile girdiler. Beşiktaş ise Süper Lig’de ilk 3 haftada 7 puan topladı. Aboubakar ve Fernandes çok formda. Gollü bir derbi bekliyorum. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.50

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor rahat bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’ı 3 golle geçtiler.