Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Kasımpaşa Bahis Tahmini 17.09.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Alanyaspor evinde, Kasımpaşa karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Alanyaspor ile Kasımpaşa zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Genzobet oranlarını ele alacak olursak Alanyaspor galibiyetinin 2.16, beraberlik tercihinin 3.71, Kasımpaşa galibiyetinin ise 3.47 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Alanyaspor 4 Maçtır Kaybetmiyor

Alanyaspor, Süper Lig’de henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Geride kalan 4 haftada 1 galibiyet ve 3 beraberlikleri var. Milli maç arasından önceki hafta sonu Pendikspor’a konuk olan Ömer Erdoğan’ın öğrencileri sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar ve üstelik bir de penaltı kaçırdılar. İstanbul’da 2 puan bırakan Alanyaspor, bu hafta ise Kasımpaşa ile karşılaşacak. Maç öncesinde Alanyaspor’da Anderson Silva’nın sakatlığı bulunduğunu belirtelim.

Kasımpaşa’da Puan Kayıpları  

Kasımpaşa, Süper Lig’de milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Trabzonspor karşısında vasat bir performan gösterdiler ve sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanan Kemal Özdeş’in ekibinin geride kalan 4 haftada sadece 1 galibiyeti var. Ligini lk haftasında Ankaragücü karşısında son dakika golüyle kazanmışlardı. Bu hafta ise Alanyaspor’a konuk olackalar. Maç öncesinde Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Alanyaspor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Alanyaspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Anderson Silva’nın sakatlığı bulunduğunu belirtelim.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Carlos Eduardo, Anderson Silva

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Mamadou Fall

İddaa Tahmini

Alanyaspor ligde henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Ömer Erdoğan yönetiminde çıktıkları 4 maçta da mağlubiyet yaşamadılar. Kasımpaşa ise güven vermiyor. Ligin ilk haftasnda aldıkları Ankaragücü galibiyetinin ardından 3 maçta da puan kaybettiler. Alanyaspor favori taraf. Sisto hamlesi ile de kadrolarını güçlendirdiler. Alanyaspor kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.87

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 2.16

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosuna sahne olan maçta kazanan çıkmadı. Mücadele 3-3 sona erdi.