Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Başakşehir Bahis Tahmini 17.09.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. İstanbulspor evinde, Başakşehir’i ağırlayacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

İstanbulspor ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. İstanbulspor kazanır 3.21, beraberlik 3.59, Başakşehir kazanır ise 2.33 olarak açıklanmış. 

İstanbulspor Boş Geçti

İstanbulspor milli maç arasından önceki haftayı boş geçti. Süper Lig’de Samsunspor ile oynayacakları karşılaşma hava koşulları sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. En son maçını 18 Ağustos’da oynayan Sarı Siyahlılar, yaklaşık 1 aylık aranın ardından resmi maça çıkacak. Süper Lig’de ilk 2 haftada Konyaspor ve Kayserispor ile 1-1 berabere kalan bir İstanbulspor vardı. Bu hafta sonu ise iç sahada Başakşehir ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde İstanbulspor’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Başakşehir İlk Galibiyetini Arıyor

Başakşehir Süper Lig’de henüz puan almayı başaramadı. Oynadıkları 3 maçı da gol atamadan kaybettiler. Milli maç arasından önceki hafta Konyaspor’a 1-0 kaybetmişlerdi. Bu mağlubiyetin ardından da Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı. Takımın başına ise Çağdaş Atan getirildi. Yeni hocası yönetiminde ilk maçına İstanbulspor deplasmanında çıkacaklar. Opoku ve Denis transferleri ile de kadrosunu güçlendiren Başakşehir, bu hafta İstanbulspor karşısında maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de Patryk Szysz sakat. Ousseynou Ba ise kart cezalısı.

İstanbulspor – Başakşehir Maç Bilgileri

İstanbulspor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Patryk Szysz sakat. Ousseynou Ba ise kart cezalısı.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Muhammed Şengezer, Ahmed Touba, Leo Duarte, Edgar Ie, Şener Özbayraklı, Serdar Gürler, Ömer Ali Şahiner, Eden Karzev, Dimitrios Pelkas, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

İddaa Tahmini

İstanbulspor şimdiye kadar 2 maça çıktı. Süper Lig’de oynadıkları 2 maçta da berabere kaldılar. Milli maç arasından önceki hafta Samsunspor ile oynayacakları karşılaşma hava koşulları sebebiyle ertelenmişti. Başakşehir ise kan değişikliği yaşadı. Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı ve göreve ise Çağdaş Atan getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına çıkacak olan Başakşehir, sezonun ilk galibiyetini hedefliyor. İstanbulspor karşısında kazanacaklarını ve 3 puan alacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.02

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.33

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir 2 golle kazandı. İstanbulspor’u 2-0 mağlup ettiler ve sezonun ilk galibiyetini aldılar.