Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Antalyaspor İddaa Tahmini 17.09.2023

Trendyol Süper Lig’de Pazar günü 4 maç var. Lider Fenerbahçe iç sahada, Antalyaspor karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Fenerbahçe Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Fenerbahçe kazanır 1.45, beraberlik 4.94, Antalyaspor kazanır ise 7.67 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile MS 1 ve 2.5 ÜST tercihinin oranının 20.00 olarak açıklandığını belirtelim.

Fenerbahçe Moralli

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Süper Lig’de bu sezon 3 maç oynayan Fenerbahçe, bu maçların hepsini kazandı ve liderliğe oturdu. Üstelik diğer rakiplerine nazaran Fenerbahçe’nin 1 maçı da eksik. Konferans Ligi ve Süper Lig olmak üzere Fenerbahçe’nin başında çıktığı 9 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başaran İsmail Kartal, bu sezon Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak adına oldukça kararlı diyebiliriz. Milli maç arasından önceki hafta Ankaragücü deplasmanında tek golle 1-0 kazanan Fenerbahçe, Süper Lig’de üst üste 3. Galibiyetini aldı. Bu hafta Antalyaspor’u konuk edecek Fenerbahçe’de Umut Nayir, Luan Peres ve Lincoln’un sakatlıkları var. İsmail Yüksek ise kart cezalısı.

Antalyaspor’un İşi Zor

Antalyaspor Süper Lig’de henüz galibiyet sevinci yaşayamadı. Nuri Şahin’in öğrencileri geride kalan 4 haftada 3 puan toplayabildi. 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldılar. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada konuk ettikleri Kayserispor ile 1-1 berabere kalmışlardı. Antalyaspor’un Trabzonspor mağlubiyetinin ardından oynadığı 3 maçın da 1-1 sona erdiğini belirtelim. Kadro kimyasını henüz oturtamadılar ve hücumda da sorun yaşadıkları bir gerçek. Bu hafta Fenerbahçe karşısında puan almalarını da beklemiyor. Maç öncesinde Antalyaspor’da Jakub Kaluzinski sakat.

Fenerbahçe – Antalyaspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Umut Nayir, Luan Peres ve Lincoln’un sakatlıkları var. İsmail Yüksek ise kart cezalısı. Antalyaspor’da Jakub Kaluzinski sakat.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, Sebastian Szymanski, Fred Cengüz Ünder, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Atabaerk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Süper Lig’de ve Konferans Ligi’nde doludizgin yoluna devam eden Sarı Lacivretliler, bu hafta Antalyaspor’u konuk edecek. Süper Lig’de ilk 3 maçını kazanan Fenerbahçe lider konumda. Antalyaspor’un ise geride kalan 4 haftada henüz galibiyeti yok. Nuri Şahin yönetiminde sezona iyi başlayamadılar. Fenerbahçe Kadıköy’de kazanır ve galibiyet serisini devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.65

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe galibiyet serisini devam ettirdi. 1-0 geriye düştükleri maçtan 3-2’lik galibiyet ile ayrılarak Süper Lig’de liderliğini devam ettirdi.