İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Real Sociedad İddaa Tahmini 17.09.2023

İspanya La Liga’da Pazar gününün kapanış maçı. Real Sociedad deplasmanda, lider Real Madrid’e konuk oluyor. Karşılaşmayı saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Real Madrid ile Real Sociedad takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Real Madrid galibiyetine 1.72, beraberlik tercihine 3.95, Real Sociedad galibiyetine ise 4.90 verildiğini görüyoruz.

Real Madrid’den Üst Üste Galibiyetler

Real Madrid La Liga’da üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Milli maç arasından önceki hafta Getafe ile karşı karşıya gelen Carlo Ancelotti’nin ekibi sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. La Liga’da bu sezon 4 hafta geride kaldı ve Real Madrid’in 12 puan ile liderliğini devam ettirdiğini belirtelim. Jude Bellingham, attığı gollerle Real Madrid’i sırtlamaya devam ediyor. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri bu hafta Real Sociedad’ı konuk edecek. Maç öncesinde Real Madrid’de Arda Güler, Eder Militao, Vinicius Junior ve Thibaut Courtois’in sakatlıkları devam ediyor.

Real Sociedad Sürpriz Peşinde

Real Sociedad, milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Anoeta’da Granada’yı konuk eden Bask ekibi sahadan 5-3’lük galibiyet ile ayrılmıştı. La Liga’da bu sezon ilk galibiyetini alan Bask ekibi puanını 6’ya yükseltti. Geride kalan 4 haftada 1 galibiyet ve 3 beraberliği bulunan Real Sociedad’ın henüz mağlubiyeti yok. Bu hafta sonu ise Santiago Bernabeu’da lider Real Madrid’e konuk oluyorlar. Karşılaşma öncesinde Real Sociedad’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Real Madrid – Real Sociedad Maç Bilgileri

Real Madrid – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Arda Güler, Eder Militao, Vinicius Junior ve Thibaut Courtois’in sakatlıkları devam ediyor.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Fran Garcia, Federico Valverde, Aurelin Tchouameni, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham, Rodrygo, Joselu

Real Sociedad'ın ilk 11'i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Takefuso Kubo, Mikel Oyarzabal, Carlos Fernandez

İddaa Tahmini

Real Madrid yoluna doludizgin devam ediyor. Üst üste 4 maçtır kazanan Ancelotti’nin öğrencileri liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta konuk edecekleri Real Sociedad karşısında da favoriler. Real Sociedad’ın ise ligde henüz mağlubiyeti yok. Milli araya Granada galibiyet ile girdiler ama bu hafta zor bir maç onları bekliyor. Real Madrid kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.46

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid geriye düştüğü maçta 3 puanı kaptı. Bernabeu’da Real Sociedad’ı 2-1 ile geçtiler.