Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient Monaco İddaa Tahmini 17.09.2023

Fransa Ligue 1′in lideri Monaco, 17 Eylül Pazara akşamı Lorient deplasmanına konuk olacak. 5. hafta mücadelesi 17 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 14:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 5.

Hovarda, Lorient galibiyetine 3.95, beraberliğe 4.15, Monaco galibiyetine ise 1.82 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.62, 2.5 Alt 2.29 oran kazandırıyor.

Lorient’de Seri Sona Erdi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lorient, milli ara öncesi Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 4 haftayı 2 beraberlik, 1 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Regis Le Bris ve öğrencileri, ilk 3 haftalık fikstürden namağlup çıkmayı başarırken, iyi bir sezon başlangıcı yaptı. PSG ve Nice gibi güçlü rakiplerinden 1’er puan almayı başaran Lorient, Lille karşısında ise 4-1’lik harika bir galibiyete imza attı. Milli ara öncesi ligin yeni temsilcilerinden Le Havre’ye deplasmanda konuk olan ev sahibi, ilk yarısı golsüz beraberlikle geçilen mücadeleden, 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Sezonun ilk yenilgisini yaşayan Lorient, milli araya moralsiz girdi. Milli ara dönüşünde liderlik koltuğunda oturan Monaco’yu iç sahada konuk edecekler. Lorient sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yapsa da, ligin en formda takımı karşısında zorlanacaktır.

Ligue 1’in Formda Takımı Monaco

Monaco’da milli ara öncesi namağlup performans grafiği yüzleri güldürdü. Fransa Ligue 1’de ilk 4 haftanın en iyi performansını sergileyen konuk ekipte, Adi Hütter dönemi doludizgin başladı ve devam ediyor. İlk 4 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Monaco, Mohammed Salisu, Philipp Köhn, Denis Zakaria transferlerinin ardından, son olarak takıma Folarin Balogun’u kattı. Yen sezon için iddialı bir kadro kuran konuk ekip, sadece Nantes ile berabere kalırken, Clermont, Strasbourg ve Lens karşısında galip gelmeyi başardı. 4 maçta 13 gole imza atan Monaco, kalesinde ise sadece 5 gole geçit verdi. Liderlik koltuğunda oturan Monaco, milli ara dönüşü ligdeki yerini korumak istiyor.

Lorient – Monaco Maç Bilgileri

Lorient – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 14.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yves Allainmat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient takımında Boisgard, Dieng, Mendy ve Kari’nin sakatlıkları devam ediyor. Monaco’da ise Eliesse Ben Seghir, Diop, Embolo ve Salisu’nun sakatlıkları bulunuyor. Camara ise kart cezalısı.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Montassar Talbi, Chrislain Matsima, Vincent Le Goff, Victor Makengo, Bamo Meite, Julien Ponceau, Darlin Ngameni, Yoann Cathline, Aiyegun Tosin, Armand Lauriente.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Myron Boadu, Wissam Ben Yedder, Takumi Minamino, Aleksandr Golovin.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 4 haftaya aldığı galibiyetler ve sergilediği hücum performansıyla damga vuran Monaco, Adi Hütter önderliğinde sezona harika bir başlangıç yaptı. Milli ara dönüşü Lorient deplasmanında Monaco kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.61

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’de tüm maçlarını kazanarak Lorient deplasmanın konuk olan Monaco, 1-0 geriden gelerek skoru 2-1’e getirmeyi başarırken, bitime saniyeler kala kalesinde beraberlik golünü gördü ve galibiyeti kaçırdı.