Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont Nantes Maç Tahmini 17.09.2023

Fransa Ligue 1‘de ilk 4 haftayı puan kayıplarıyla geride bırakan Clermont ile Nantes, 17 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da karşı karşıya gelecek. 5. hafta mücadelesini beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Gabriel Montpied Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Hovarda, Clermont galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.60, Nantes galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda.

Clermont Güven Vermedi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Clermont, Fransa Ligue 1’de ilk 4 haftayı 1 puanla geride bıraktı ve ligin zayıf halkaları arasında yer aldı. Yeni sezon öncesi 12 oyuncuyla yollarını ayıran ev sahibi, 11 yeni ismi ise renklerine bağladı. Geçen sezon küme düşme tehlikesi yaşamasının ardından kadrosunu yenileyen Clermont, yeni sezona son derece kötü bir başlangıç yaptı. İlk 3 haftada Monaco, Reims ve Metz mağlubiyetlerinden kurtulmayı başaramayan ev sahibi, son hafta Toulouse ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. 2-0 geriden gelerek alınan 1 puan, milli ara öncesi ev sahibini umutlandırdı. 4 maç sonunda kalesini tam 9 gole kapatamayan Clermont, savunma hattında sergilediği performans grafiğiyle, güven vermekten uzak kaldı.

Nantes Galibiyet Peşinde

Son 2 sezon Fransa Kupası finalinde izlediğimiz Nantes, 1 şampiyonluk yaşarken, geçen sezonki finali ise Toulouse’a karşı kaybetti. Fransa Kupası’nda harika bir başarı gösteren konuk ekip, Fransaa Ligue 1’de ise 2 sezondur kabusu yaşıyor. Lige tutunmakta fazlasıyla zorlanmasına karşın, ligde kalmayı başaran konuk ekip, yeni sezonda da zayıf halkalar arasına girdi. Sezon başında göreve Pierre Aristouy’u getiren Nantes, ilk 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. İlk 2 haftada Toulouse ve Lille karşısında mağlubiyetler yaşayan konuk ekip, son 2 haftada ise Marsilya ve Nice ile berabere kaldı. Son 2 haftada hem savunma hem de hücum direncini arttıran Nantes, milli ara dönüşü ilk galibiyetini almak istiyor.

Clermont – Nantes Maç Bilgileri

Clermont – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont cephesinde Maximiliano Caufriez sakatlığı bu hafta devam ediyor. Nantes takımında ise Bastien Meupiyou kart cezalısı. Zeze, Lafont ve Centonze’nin ise sakatlıkları devam ediyor.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Florent Ogier, Florent Ogier, Neto, Muhammed Cham Saracevic, Aïman Maurer, Nassim L’Ghoul, Yohann Magnin, Jim Allevinah, Grejohn Kyei.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Ronaël Pierre-Gabriel, Jean-Charles Castelletto, Ignatius Ganago, Florent Mollet, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lamine Diack, Mostafa Mohamed.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 4 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan Clermont ve Nantes, milli ara dönüşünde karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk galibiyetini almak isteyen tarafların, karşılaşmada karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Moses Simon attı, Nantes deplasmanda kazandı. Konuk ekip sezonun ilk Fransa Ligue 1 galibiyetini alırken, milli arayı fırsata çevirdi ve toparlanmayı başardı.