Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Montpellier Maç Tahmini 17.09.2023

Strasbourg iç sahada Montpellier‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 5. hafta mücadelesi, 17 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da başlarken, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Strasbourg galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.55, Montpellier galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.85, 2.5 Alt 1.96 oran kazandırıyor.

Strasbourg iç Sahada Etkili

Yeni sezon öncesi yaptığı transfer hamleleriyle dikkat çeken Strasbourg, Fransa Ligue 1 saahnesinde ilk 4 haftayı 6 puanla geride bıraktı. Yeni sezonda göreve Patrick Vieira’yı getiren ev sahibi, yeni hocasıyla transfer döneminde Abakar Sylla, Emanuel Emegha, Junior Mwanga, Dilane Bakwa, Saidou Sow, Jessy Deminguet ve Steven Baseya’yı renklerine bağladı. İç sahada 2’de 2 yapmayı başaran ev sahibi, deplasmanda ise 2 hafta mağlubiyetlerden kurtulamadı. Taraftarı önünde Lyon ve Toulouse’a karşı kazanan Strasbourg, deplasmanda ise Nice ve Monaco’ya karşı kaybetti. Milli ara dönüşü iç saha galibiyetlerine devam etmek isteyen Strasbourg, taraftarı önünde Montpellier’i konuk edecek.

Montpellier’de Moraller Bozuk

Fransa Ligue 1’in 4. haftasında Lille deplasmanına konuk olan Montpellier, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Konuk ekipte milli ara öncesinde alınan üst üste yenilgiler, moralleri bozdu. Fransa Ligue 1’de sezona iyi bir başlangıç yapan konuk ekip, 2-2’lik Le Havre beraberliğinin ardından, Lyon deplasmanında 4-1’lik galibiyete imza atmıştı. İlk 2 haftadaki hücum etkisini, son 2 haftaya taşımayı başaramadıklarını söyleyelim. 6 yeni transferle kadrosunu güçlendiren konuk ekip, milli aranın ardından yeniden yükselişe geçmek istiyor. Montpellier’in bu sezon Fransa Ligue 1’de çıktığı 4 maçın 3’ünde 2.5 gol barajı aşıldı. Tam 7 gol atıp, 7 gol yediler. Yeni sezonda bol gollü mücadelelere imza atan konuk ekip, hücum performansıyla güven verirken, savunma performansıyla ise güven vermekten uzak kaldı.

Strasbourg – Montpellier Maç Bilgileri

Strasbourg – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier’de Theo Sainte-Luce’nin sakatlığı devam ediyor.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Abakar Sylla, Maxime Junior Mwanga, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dilane Bakwa, Adrien Thomasson, Jeanricner Bellegarde, Mouhamadou Diarra, Emanuel Emegha.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Belmin Dizdarevic, Mamadou Sakho, Falaye Sacko, Teji Savanier, Jordan Ferri, Khalil Fayad, Arnaud Nordin, Wahbi Khazri, Joris Chotard, Elye Wahi, Valere Germain.

İddaa Tahmini

Taraftarı önünde hataya yer vermeyen Strasbourg, yeni sezonda ilk 2 iç saha sınavını kazandı. Yeni sezon için iddialı bir kadro kuran ev sahibi, dış sahada etkili olamazken, taraftarı önünde ise galibiyetten vazgeçmedi. Strasbourg’un taraftarı önünde bir kez daha kazanacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.05

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.35

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmanda ilk 45 dakikayı 2-0’lık üstünlükle tamamlayan Montpellier, ikinci yarıda Strasbourg’a karşı direnemedi. Ev sahibi harika bir geri dönüşle hatasını telafi etti ve skoru 2-2’ye getirdi. Mücadeleden kazanan çıkmadı.