Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Reims Brest Maç Tahmini 17.09.2023

19 Eylül Pazar akşamı İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1‘in 5. hafta mücadelesinde, Reims ile Brest karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadeleyi, beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Betelli, Reims galibiyetine 1.92, beraberliğe 3.55, Brest galibiyetine ise 4.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.82, 2.5 Alt. 1.99 oran kazandırıyor.

Reims Yükselişte

Reims, Fransa Ligue 1’de ilk 4 haftayı 7 puanla geride bıraktı. William Still ve öğrencilerini yeni sezonda mağlup edebilen tek takım ilk hafta Marsilya oldu. Yeni sezonda Reims’in iyi hücum performansını izliyoruz. Ev sahibi 4 maçın tamamında skor üretmeyi başarırken, mağlup olduğu tek karşılaşmada Marsilya’ya karşı 1-0’lık üstünlük yakaladı ancak savunmadaki hatalar mağlubiyeti getirdi. İlk hafta yenilgisinin ardından Clermont ve Montpellier karşısında üst üste galibiyetler aldılar. Milli ara öncesinde ise Metz deplasmanına konuk olan Reims, 2-2’lik beraberlikle araya moralli girdi. 3 maçlık yenilmezlik serisini korumak isteyen ev sahibi, bu hafta sahasında Brest’i konuk edecek.

Brest Seriye Son Vermek İstiyor

Fransa Ligue 1’de yeni sezona harika bir başlangıç yapan Brest, son haftalarda etkisini kaybetti. Geçen sezon zorda olsa kümede kalmayı başaran konuk ekip, yeni sezonda Mahdi Camara, Bradley Locko, Jonas Martin, Adrien Lebeau ve Martin Satriano’yu kadrosuna kattı. Teknik adam Eric Serge Roy ise görevine devam ediyor. Yeni sezonun ilk 2 haftasında Lens ve Le Havre karşısında galip gelmeyi başaran Brest, son 2 haftada ise 5 puan kaybetti. Önce konuk oldukları Marsilya deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndüler, ardından Rennes ile iç sahada golsüz berabere kaldılar. Son 180 dakikada skor üretemeyen konuk, deplasmanda 5 maçtır kazanamadığı Reims ile milli ara dönüşünde karşı karşıya gelecek. Brest kötü gidişata son vermek istiyor.

Reims – Brest Maç Bilgileri

Reims – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Auguste Delaune Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims cephesinde Mathias Pereira Lage’nin sakatlığı devam ediyor.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Patrick Pentz, Wout Faes, Yunis Abdelhamid, Marshall Munetsi, Nicolas Pallois, Maxime Busi, Folarin Balogun, Arber Zeneli, Thomas Foket, Quentin Merlin, Alexis Flips.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Jonas Martin, Bradley Locko, Lilian Brassier, Romain Del Castillo, Achraf Dari, Hugo Magnetti, Jonas Martin, Steve Mounie, Jérémy Le Douaron, Mohamed Belaili.

İddaa Tahmini

Son haftalarda yükselişe geçen ve bu hafta iç saha avantajına sahip olan Reims, milli ara öncesinde gösterdiği etkiyi, milli ara dönüşünde sürdürmek istiyor. William Still ve öğrencilerinin, iç sahada kazanacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.65

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Reims taraftarı önünde üstünlüğü koruyamadı. Brest karşısında ilk 45 dakikayı 1-0’lık üstünlükle geçiren Reims, ikinci yarıda skoru koruyamadı ve milli ara dönüşü evinde Brest’e karşı kaybetti.