Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Toulouse İddaa Tahmini 17.09.2023

Marsilya sahasında Toulouse‘u konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 5. hafta mücadelesi, 17 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:05’te sahne alıyor. Zorlu mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 5.

Genzobet, Marsilya galibiyetine 1.49, beraberliğe 4.70, Toulouse galibiyetine ise 6.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Marsilya’dan Harika Başlangıç

Marsilya yeni hocası ve yeni transferleriyle çok formda. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Marcelino ve öğrencileri, 4 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Yeni sezonda göreve Marcelino’yu getirmesinin ardından, Iliman Ndiaye, Amine Harit, Renan Lodi, İsmaila Sarr, Ruslan Malinovskyi ve Kondogbia ve Aubameyang’ı kadrosuna kattı. İç sahada Reims ve Brest’e karşı galip gelen Marsilya, deplasmanda ise Metz ve Nantes ile berabere kaldı. 4 hafta sonunda rakip filelere 7 gol gönderip, kalelerinde ise 4 gole izin verdiler. Ligin en formda takımları arasında yer alan Marsilya, milli ara dönüşünde Toulouse ile taraftarı önünde karşı karşıya gelecek.

Toulouse 3 Haftadır Kazanamıyor

Fransa Ligue 1’in son haftasında Clermont’u iç sahda konuk eden Toulouse, Aboukhlal ve Magri ikilisinin golleriyle rakibine ilk 14 dakikada 2-0’lık üstünlük kurarken, skoru koruyamadı ve yediği son dakika golüyle 2-2’lik beraberliğe razı geldi. Milli araya 3 haftalık galibiyet hasretiyle giren Carles Martinez’in öğrencileri, sadece ilk hafta Nantes karşısında galip geldi. Son 3 haftayı 2  beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktılar. Yeni hocasıyla rakiplerine kolay galibiyet şansı vermeyen konuk ekip, maç kazanmakta ise zorlanıyor. Marsilya karşısına milli ara dönüşünde çıkacak olan Toulouse, galibiyet hasretine son vermekte ve rakibine ilk mağlubiyetini tattırmak istiyor.

Marsilya – Toulouse Maç Bilgileri

Marsilya – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Pape Gueye kart cezalısı. Geoffrey Kondogbia’nın ise sakatlığı devam ediyor. Toulouse cephesinde ise Ibrahim Cissoko’nun sakatlığı devam ediyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Renan Lodi, Jonathan Clauss, Valentin Rongier, Azzedine Ounahi, Ismaïla Sarr, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Iliman Ndiaye.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Álex Domínguez, Mikkel Desler, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Cristian Cásseres, Vincent Sierro, Niklas Schmidt, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda yoluna namağlup devam eden Marsilya, iç sahada 2’de 2 yapmayı başardı. Taraftarı önünde harika bir performans sergileyen ev sahibi, iç sahada kazanmaya devam edecek ve Toulouse karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.31

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.49

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya, milli aradan 1 puanla döndü. Ev sahibi Toulouse karşısında sergilediği iyi futbolu, golle taçlandıramadı. Taraflar 90 dakika sonunda 1’er puanı bölüştü.