Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Hatayspor İddaa Tahmini 18.09.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Hatayspor deplasmanda, Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Fatih Karagümrük ve Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fatih Karagümrük kazanır 2.04, beraberlik 3.76, Hatayspor kazanır ise 3.76 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST oranının 20.00 olarak açıklandığını belirtelim.

Fatih Karagümrük’den Tek Galibiyet

Fatih Karagümrük milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olan Alparslan Erdem’in öğrencileri karşılaşmayı 1-0 kaybetti. İkinci yarıda pozisonlar da buldular ama golü atamadılar. Süper Lig’de ilk 4 hafta geride kalırken Fatih Karagümrük’ün tek galibiyeti var. Topladıkları 4 puan ile 13. Sırada yer aldıklarını da belirtelim. Bu hafta Hatayspor ile karşılaşacak olan Fatih Karagümrük’de eksik yok.

Hatayspor 2 Puan Bıraktı

Hatayspor Süper Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Volkan Demirel’in öğrencileri geride kalan 4 haftada 6 puan topladı ve henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Süper Lig’de milli maç arasından önceki hafta Adana Demirspor ile karşı karşıya gelen Hatayspor, karşılaşmadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı. Rakibi karşısında 3-1 öne geçtikleri maçta üstünlüklerini koruyamadılar ve 2 puan bıraktılar. Hatayspor bu hafta Fatih Karagümrük’ün konuğu olacak. Maç öncesinde Hatayspor’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Fatih Karagümrük – Hatayspor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Sofiane Feghouli, Adnan Uğur, Can Keleş, Adem Ljajic, Kevin Lasagna

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Joelson Fernandes, Oluwafisayo Bashiru, Carlos Strandberg,

İddaa Tahmini

Hatayspor’un Süper Lig’de bu sezon mağlubiyeti bulunmuyor. Milli araya Adana Demirspor karşısında 3-3’lük beraberlik ile giren Volkan Demirel’in ekibi yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı. Fatih Karagümrük ise bu sezon sadece 1 galibiyet alabildi. Başakşehir deplasmanında alınan galibiyetin ardından 2 maçta 5 puan bıraktılar. Hatayspor rahat skor bulabilen bir takım. Fatih Karagümrük’de bu hafta 3 puan arıyor. Gollü bir maç olur. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.64

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor 2-0 geriye düştüğü maçta 3 puanı kaptı. Trabzonspor karşısında 3-2 kazanarak yenilmezlik serisini devam ettirdiler.