İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Torino Maç Tahmini 18.09.2023

İddaa fikstüründe 18 Eylül Pazartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi‘nin 5. hafta mücadelesinde, Salernitana ile Torino karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Salernitana galibiyetine 3.50, beraberliğe 3.30, Torino galibiyetine 2.22 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.96, KGYOK 1.83 olarak verilmiş.

Salernitana Galibiyete Hasret

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Salernitana, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 3 haftayı galibiyetsiz geride bıraktı. Geçtiğimiz sezonu küme düşme tehlikesiyle geçiren ve Paulo Sousa yönetiminde lige tutunan ev sahibi, yeni sezon öncesinde 10 transferle kadrosunu güçlendirdi. Transfer hamleleri geçen sezondan itibaren devam eden kötü gidişata henüz çare olmadı. İlk 2 haftada Roma ve Udinese karşısında gollü beraberliklere imza atan Salernitana, son hafta ise Lecce’ye deplasmanda direnemedi. Mücadele 2-0’lık yenilgiyle sonuçlanırken, ev sahibi milli araya moralsiz girdi. İlk 3 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan Salernitana, bu hafta Torino karşısında galibiyet arayacak.

Torino Toparlanmayı Başardı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Torino, yeni sezon öncesi Ivan Ilic, Mihai Popa, Kevin Haveri, Nemanja Radonjic, Adrien Tameze, Raoul Bellanova, Nikola Vlasic’i kadrosuna kattı. Yeni sezon için iyi bir kadro kuran Torino, ilk 2 haftada puan kayıplarına engel olamadı. Sezon açılışını Cagliari karşısında golsüz beraberlikle yapan konuk ekip, konuk olduğu Milan deplasmanından ise 4-1’lik hezimetle döndü. Üst üste puan kayıpları konuk ekipte moralleri bozarken, Torino yeni transferleriyle ilk galibiyetini 3. haftada Genoa’ya karşı aldı. Maç boyunca üstün bir futbol sergilemesine karşın, son dakikaya kadar savunma kilidini açmakta zorlanan konuk ekipte, galibiyet bitime saniyeler kala Nemanja Radonjic’in golüyle geldi. Araya moralli giren konuk ekip, galibiyetlerine Salernitana deplasmanında devam etmek istiyor.

Salernitana – Torino Maç Bilgileri

Salernitana – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana takımında Boulaye Dia ve Flavius Daniliuc’in sakatlığı devam ediyor. Torino takımında ise Koffi Djidji’nin sakatlığı devam ediyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vincenzo Fiorillo, Lassana Coulibaly, Lorenzo Pirola, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Mateusz Legowski, Antonio Candreva, Salomon Sambia, Erik Botheim, Jovane Cabral.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Ivan Ilic, Nikola Vlasic, Sasa Lukic, Karol Linetty, Simone Verdi, Nemanja Radonjic.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımda ilk 3 hafta performansıyla güven vermekten uzak kaldı. İki takımında milli ara dönüşü etkili bir performans sergileyeceğini ve zorlu 90 dakikada skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Milli aradan harika bir futbolla dönen Torino, konuk olduğu Salernitana deplasmanından galibiyetle döndü. Konuk ekip 3 puanı 3 golle alırken, rakibine gol şansı dahi tanımadı.