sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 19.09.2023

19 Eylül Salı akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Milan – Newcastle United: KGVAR ve 2.5 ÜST, 1.77 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezon heyecanı 19 Eylül Salı akşamı başlıyor. Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak olan F Grubu ilk hafta mücadelesinde, Milan ile Newcastle United karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 3 haftaya İnter ile birlikte damga vurmayı başaran Milan, 3’te 3 yapmasının yanı sıra, sergilediği harika performans grafiğiyle şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer aldı. Yeni transfer Pulusic takımın tüm çehresini değiştirirken, Grioud ile birlikte harika bir uyum yakaladı. İkili golleriyle Milan’ı üst üste galibiyetlere taşırken, milli araya liderlik koltuğunun ortağı olarak giren Pioli’nin öğrencileri, liderlik koltuğunu Milano derbisinde İnter’e kaptırdı. Milli aradan 5-1’lik mağlubiyetle dönen ev sahibi, İnter deplasmanında kabusu yaşadı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatıp, ikinci yarıda ise skorun 5-1’e gelmesine engel olamadılar. Bu sezon ilk kez savunmada bu kadar çok açık veren Milan, bu hafta Şampiyonlar Ligi serüvenine start verecek. Newcastle United’ı evinde ağırlayacak olan Milan, eski günlerine geri dönmek istiyor. Derbi mağlubiyetine kadar, yeni sezonda harika bir performans ortaya koyduklarını söyleyelim. Callum Wilson attı, Newcastle United cephesinde 3 haftalık galibiyet hasreti sona erdi. Milli ara öncesi İngiltere Premier Lig’de üst üste 3 mağlubiyet yaşayan Newcastle United, milli ara dönüşü evinde ağırladığı Brentford karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle, puan kayıplarına son verdi. Açılışı Aston Villa’ya karşı iç sahada 5-1’lik galibiyetle yapan konuk ekip, ardından Manchester City, Liverpool ve Brighton karşısında üst üste mağlubiyetler yaşadılar. Yeni sezonda sadece iç sahada maç kazanabilen Newcastle United, deplasmanda henüz maç kazanmayı başaramadı. 5 maçtan 6 puan çıkaran ve 8  gol bulan konuk ekip, kalesinde ise 7 gole engel olamadı. Yeni sezonda Sandro Tonali, Harvey Barnes, Tino Livarmento, Lewis Salonu ve Yankuba Minteh transferleriyle kadrosunu güçlendiren konuk ekipte, Allan Saint-Maximin ve Chris Wood gibi önemli yıldız ise takımdan ayrıldı. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapamadıklarını söyleyelim. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezona galibiyetle başlamak isteyen Milan, İtalya Serie A Ligi’nde sezona harika bir başlangıç yapmış ancak milli ara dönüşü  İnter deplasmanında kabusu yaşamıştı. Newcastle United ise zor günlerden, milli ara dönüşünde çıktı. İki takımda kazanarak Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Yeni sezon için iddialı kadrolar kuran tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerle 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

PSG – Dortmund: MS 1, 1.55 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; 19 Eylül Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezon başlıyor. PSG ile Borussia Dortmund’un, F Grubu kapsamında kozlarını paylaşacağı mücadele, Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. PSG’nin yenilmezlik serisi milli ara dönüşünde sona erdi. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu, Şampiyonlar Ligi’nde bir türlü aradığı başarıyı bulamazken, devler sahnesini kazanabilmek için yeni sezonda göreve Luis Enrique’yi getirdi. Yeni hocasıyla ilk 4 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktılar. Lorient ve Toulouse karşısında 1’er puanla yetinen ev sahibi, Lens ve Lyon karşısında ise rahat galibiyetler aldı. Milli ara dönüşünde Nice’ı evinde ağırlayan PSG, haftayı 3-2’lik mağlubiyetle kapattı. Bu sezon kalesinde ilk kez 3 gole izin veren ev sahibi, aradan formsuz döndü diyebiliriz. Sezona golleriyle damga vuran Mbappe, skor üretmeye devam ederken, mağlubiyete çare olamadı. Messi ve Neymar’ın ayrılışının ardından Kolo Muani , Ugarte, Dembele ve Lucas Hernandez gibi önemli isimleri kadrosuna katan PSG, yeni sezona iyi başlamadı. 5 maçta sadece 2 galibiyeti bulunan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi’nde kazanmak istiyor. Borussia Dortmund kabus gibi bir sezonu geride bırakırken, yeni sezonda namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Edin Terzic yönetiminde şampiyonluğu son maçta büyük bir avantaja rağmen Bayern Münih’e kaptıran ve şampiyonluk hasretini 11 yıl çıkaran Sarı Siyahlılar, yeni sezona yaptığı iyi başlangıçla, bu büyük hezimetin etkilerini üzerinden attığını bizlere gösterdi. İlk 4 haftayı 8 puanla geride bırakan Dortmund, Köln  ve Freiburg karşısında kazanırken, Bochum ve Heidenheim karşısında 1’er puanla yetindi. Milli ara dönüşü Freiburg deplasmanında 4-2’lik galibiyete imza atan Edin Terzic’in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi sahnesine formda ve moralli çıkacak. Jude Bellingham’ın takımdan ayrılmasının ardından, Felix Nmecha, Sabitzer ve Fülkurg transferleriyle kadrosunu güçlendiren Dortmund, bu hafta PSG deplasmanında galibiyet arayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluğu hedefleyen PSG, göreve Luis Enrique’yi getirdi. Yeni hocasıyla sezona Fransa Ligue 1’de istediği başlangıcı yapamayan PSG, devler sahnesinde aynı hatayı yapmayacak ve namağlup Dortmund karşısında, iç saha avantajıyla galip gelecektir.

Feyenoord – Celtic: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Feyenoord evinde Celtic’i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu ilk hafta mücadelesi, 19 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, zorlu mücadele EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak. Feyenoord cephesinde Arne Slot dönemi devam ederken, Hollanda Eredivisie Ligi’nin son şampiyonu, yeni sezonda ilk 5 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Mağlubiyetle tanışmayan ev sahibi, Orkun Körkçü ve Danilo’nun takımdan ayrılmasıyla birlikte, Ayesa Ueda, Luka Ivanusec, Zerrouki, Stengs, Beelen ve Nieuwkoop takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. İlk 2 haftada aradığı galibiyeti bulamayan Feyenoord, üst üste beraberliklerin ardından yükselişe geçti. Son 3 haftada 17 gol atıp, 3 galibiyet aldılar. Milli ara dönüşü Heerenveen karşısında 6-1’lik galibiyete imza atan ev sahibi, aranın ardından etkisini sürdürdü. Hollanda şampiyonu UEFA Şampiyonlar Ligi öncesi çok formda ve moralli. İskoçya Premiership’in son şampiyonu Celtic, yeni sezonda . Maik Nawrocki, Luis Palma, Gustaf Lagerbielke, Holm, Yang, Tilio ve Kwon transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Yeni sezona iddialı bir giriş yapan Celtic, Brendan Rodgers önderliğinde ilk 5 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza atan konuk ekip, rakip fileleri 11 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 3 gole izin verdi. Son 3 haftada kalesini gole kapatmayı başaran Celtic, milli ara dönüşünde Dundee FC engelini iç sahada 3-0’lık galibiyetle geçti ve milli ara öncesinde gösterdiği etkiyi devam ettirdi. Yeni sezon çok formda bir başlangıç yapan ve yeni transferleri takıma kısa sürede adapte olan Celtic, galibiyetlerine UEFA Şampiyonlar Ligi’nde devam etmek istiyor. Bir tarafta Hollanda Eredivisie Ligi’ne harika başlayan Feyenoord, diğer tarafta ise İskoçya Premiership’te sezona iyi başlayan Celtic var. Harika hücum performanslarıyla dikkat çeken tarafların, zorlu 90 dakikada skor üreteceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.11

Bets10 Bahis Oranı: 60.48