UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Manchester United İddaa Tahmini 20.09.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu heyecanı devam ediyor. Bayern Münih evinde, Manchester United’ı ağırlayacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan izlenebilecek.

Bayern Münih ile Manchester United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Bayern Münih galibiyetine 1.55, beraberlik tercihine 4.75, Manchester United galibiyetine ise 5.66 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde KGVAR ve 2.5 ÜST tercihinin 20.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Bayern Münih’den İlk Kayıp 

Bayern Münih, Bundesliga’da geçtiğimiz hafta ilk kez puan kaybı yaşadı. 4. Hafta maçında konuk ettikleri Bayer Leverkusen ile 2-2 berabere kaldılar. Uzatma dakikalarında yedikleri golle galibiyeti kaçırmışlardı. Bundesliga’da ilk 4 haftada 10 puan toplayan Thomas Tuchel’in ekibi bu hafta içi Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak. Grubun ilk maçında ise Manchester United’ı konuk edecekler. Gruptaki diğer rakiplerinin ise Kopenhag ve Galatasaray olduğunu belirtelim. Manchester United karşısında maçın favorisi olarak gösterilen Bayern Münih’de Manuel Neuer’in sakatlığı devam ediyor.  

Manchester United’da Moraller Bozuk 

Manchester United’da moraller bozuk. Erik ten Hag’ın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da konuk ettiği Brighton’a 3-1 kaybetti. Bu sezon 5 hafta geride kalırken Manchester United’ın sadece 2 galibiyeti var. Son 2 haftada Arsenal ve Brighton maçlarından puan çıkartamadılar. Anthony ve Jason Sancho’da kadro dışı bırakılınca, Manchester United’ın hücum gücü azaldı. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta ise Allianz Arena’da Bayern Münih’e konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Mason Mount, Raphael Varane, Luke Shaw, Tom Heaton ve Amad Diallo sakat olan isimler. 

Bayern Münih – Manchester United Maç Bilgileri

Bayern Münih – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih’de Manuel Neuer’in sakatlığı devam ediyor.  

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Min-jae Kim, Matthijs de Ligt, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Konrad Laimer, Joshua Kimmich, Jamal Musiala, Thomas Müller, Harry Kane,

Manchester United'ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Sergio Reguilon, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Rasmus Höjlund, Marcus Rashford

İddaa Tahmini

Bayern Münih, Bundesliga’da bu sezon ilk kez puan kaybı yaşadı. Allianz Arena’da konuk ettikleri Bayer Leverkusen ile 2-2 berabere kaldılar. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta içi Manchester United’ı konuk edecekler. Manchester United ise geçen hafta Premier Lig’de Brighton’a diş geçiremedi. Old Trafford’da rakibine 3-1 kaybettiler. Takım içinde de sorunlar yaşanıyor. Sancho ve Anthony kadro dışı. Eksiklerde cabası. Bayern Münih favori taraf. Kane önderliğinde galibiyete yakınlar.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.51

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih evinde kazandı. Manchester United’ı 4-3 mağlup ederek gruba galibiyet ile başladılar.