UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Kopenhag İddaa Tahmini 20.09.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Kopenhag deplasmanda, Galatasaray’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 19.45’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Galatasaray ve Kopenhag arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 1.62, beraberlik 4.28, Kopenhag kazanır ise 5.55 olarak açıklanmış. MS 1 ve 1.5 ÜST tercihi, özel oran kampanyası ile 20.00’ye yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Galatasaray’dan Üst Üste Galibiyetler

Galatasaray, Süper Lig’de üst üste galibiyetler alarak zirve takibini devam ettiriyor. Galibiyet serisini 3 maça çıkartan ve puanını 10’ya yükselten Sarı Kırmızılılar, geçtiğimiz hafta sonu Rams Park’da konuk ettiği Samsunspor’u 4-2 mağlup etmeyi başardı. Kerem Aktürkoğlu önderliğinde 3 puan alan Sarı Kırmızılıların bu hafta ise Şampiyonlar Ligi macerası başlıyor. Grubun ilk maçında Danimarka ekibi Kopenhag’ı konuk edecekler. Gruptaki diğer rakiplerin ise Manchester United ve Bayern Münih olduğunu belirtelim. Kopenhag maçı öncesinde Galatasaray’da Wilfried Zaha’nın sakatlığı sürüyor.

Rakow’u Elediler

Kopenhag, UEFA Şampiyonlar Ligi play off turunda Polonya’nın Rakow takımı ile karşı karşıya gelmiş ve rakibini 1-0 ile 1-1’lik skorlar ile mağlup ederek turu geçerek gruplara kalmıştı. Şampiyonlar Ligi’nde A Grubunda mücadele edecek olan Kopenhag, grubun ilk maçında Galatasaray’ın konuğu olacak. Bu sezon Danimarka Süper Ligi’nde yine şampiyonluğun en güçlü adayı olan Kopenhag, geçen hafta sonu Nordsjaelland deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile dönmüştü. Bu hata ise Şampiyonlar Ligi maceraları başlıyor. Karşılaşma öncesinde Kopenhag’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Galatasaray – Kopenhag Maç Bilgileri

Galatasaray – Kopenhag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.45’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Wilfried Zaha’nın sakatlığı sürüyor.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Lucas Toreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Tete, Mauro Icardi

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Kamil Grabara, Birger Meling, Kevin Diks, Denis Vavro, Elias Jelert, Diogo Gonçalves, Rasmus Falk, Mohamed Elyounoussi, Elias Achouri, Roony Bardghji, Orri Oskarsson

İddaa Tahmini

Galatasaray’da moraller yerinde. Süper Lig’de ilk 4 haftada 10 puan toplayan Sarı Kırmızılılar, lider Fenerbahçe’nin takibini devam ettiriyor. Şampiyonlar Ligi’nde ise A Grubunda mücadele edecek olan Okan Buruk’un ekibi bugün Kopenhag’ı ağırlayacak. Kopenhag ise grubun zayıf halkası olarak gösteriliyor. Galatasaray ile birlikte muhtemelen 3.’lük için mücadele edecekler. Danimarka ekibi son derece güçlü ve sistematik bir takım. Elyounissi ve Falk gibi şapkadan tavşan çıkartabilecek oyuncular var ama Galatasaray karşısında bu maçta puan alabileceklerini sanmıyorum. Galatasaray kazanır ve Şampiyonlar Ligi’ne 3 puan ile başlar.

İddaa Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 1.59

Bets10 Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜS, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kopenhag 2-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. 10 kişi kaldıkları maçta Galatasaray ile 2-2 berabere kaldılar.