UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Club Brugge Beşiktaş İddaa Tahmini 21.09.2023 

UEFA Konferans Ligi D Grubu ilk maçında, Club Brugge ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşmayı EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

Club Brugge ile Beşiktaş zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Club Brugge galibiyetinin 2.05, beraberlik tercihinin 3.60, Beşiktaş galibiyetinin ise 3.40 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam etmekte. Beşiktaş kaybetmez seçeneğinin 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Club Brugge’den 4 Gollü Galibiyet

Club Brugge UEFA Konferans Ligi’nde D Grubunda yer alıyor. Grubun ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş’ı konuk edecekler. Club Brugge’un gruptaki diğer rakipleri ise Lugano ve Bodo Glimt. Belçika temsilcisi aynı zamanda grubun en güçlü takımı olarak gösterilmekte. Belçika Ligi’nde bu sezon sadece 1 maç kaybettiler. Geçen hafta Jan Breydel’de konuk ettikleri Charleroi’yi 4-2 ile geçen Club Brugge’de moraller yerinde. Beşiktaş karşısında da favori olan Club Brugge’de eksik oyuncu bulunmuyor.

Beşiktaş’ın İşi Zor

Beşiktaş Süper Lig’de ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta aldı. Trabzonspor deplasmanına konuk olan Siyah Beyazlılar, rakibine 3-0 kaybetti. Şenol Güneş’in ekibinde moraller bozuk. Trabzonspor karşısında vasat bir performans gösterdiler ve mağlubiyeti hak ettiler. Bu hafta içi ise Beşiktaş adına Konferans Ligi macerası başlıyor. Grubun ilk maçında Club Brugge’e konuk olacaklar. Zor bir gruba düşen Beşiktaş’ın diğer rakipleri ise Bodo Glimt ve Lugano. Jan Breydel’de Club Brugge’un konuğu olacak Beşiktaş’ta Daniel Amartey’in sakatlığı sürüyor.

Club Brugge – Beşiktaş Maç Bilgileri

Club Brugge – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Jan Breydel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Daniel Amartey’in sakatlığı sürüyor.

Club Brugge'un ilk 11’i Belli mi?

Club Brugge’un muhtemel kadrosu: Simon Mignolet, Kyriani Sabbe, Brandon Mechele, Jorne Spileers, Maxim De Cuyper, Hugo Vetlesen, Raphael Onyedika, Hans Vanaken, Skov Olsen, Philip Zinckernagel, Igor Thiago

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Onur Bulut, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

Beşiktaş adına zor bir maç. Şenol Güneş’in ekibi grubun ilk maçında en güçlü takım olarak gösterilen Club Brugge’e konuk olacak. Geçen hafta Süper Lig’de Trabzonspor’a 3-0 kaybeden Beşiktaşta moraller bozuk. Club Brugge ise sezona hızlı bir giriş yaptı. Belçika Ligi’nde bu sezon tek yenilgileri var. Geçen hafta Jan Breydel’de Charleroi’yi 4-2 ile geçtiler. Ronny Deila’nın ekibi aynı zamanda grubun favorisi olarak gösteriliyor. Beşiktaş’tan bu hafta reaksiyon bekliyorum. Konferans Ligi’nde şimdiye kadar oynadıkları 6 maçı da kazandılar. Club Brugge deplasmanında da kaybetmezler.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.65

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş Jan Breydel’de sürpriz yaptı. Club Brugge deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler.