UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Nordsjaelland İddaa Tahmini 21.09.2023 

UEFA Konferans Ligi H Grubu ilk maçında Nordsjaelland deplasmanda, Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 19.45’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe ve Nordsjaelland arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.50, beraberlik 4.30, Nordsjaelland kazanır ise 6.00 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Fenerbahçe 10 Maçtır Kazanıyor

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde H Grubunda mücadele edecek. Grubun ilk maçında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland’ı konuk edecekler. Grubun favorisi olarak gösterilen Fenerbahçe, bu sezon Konferans Ligi elemelerinde çıktığı 6 maçı da kazanmayı başarmıştı. Süper Lig’de de geçen hafta Antalyaspor’u 3-2 mağlup ederek 4. galibiyetini aldılar. İsmail Kartal yönetiminde 10. resmi maçından da galibiyet ile ayrılan Fenerbahçe’de yüzler gülüyor. Nordsjaelland maçı öncesinde Fenerbahçe’de Lincoln, Luan Peres, Cengiz Ünder ve Emre Mor’un sakatlıkları bulunuyor.

Nordsjaelland Süpriz Peşinde

Nordsjaelland, Danimarka Süper Ligi’nde geçen hafta sürpriz bir sonuç aldı. İç sahada konuk ettikleri Kopenhag ile 2-2 berabare kaldılar. UEFA Konferans Ligi’nde H Grubunda yer alacak olan Nordsjaelland, grubun ilk maçında Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Gruptaki diğer rakipler ise Ludogorets ve Spartak Trnava. Nordsjaelland kadrosunda genç ve potansiyelli yetenekleri barındırıyor. Çok çabuk kaleye gidebilen ve bire bir çalım konusunda çok rahat adam eksiltebilen oyunculara sahipler. Karşılaşma öncesinde Nordsjaelland’de eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe – Nordsjaelland Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Nordsjaelland Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı Mücadele Kadıköy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Lincoln, Luan Peres, Cengiz Ünder ve Emre Mor’un sakatlıkları bulunuyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, Sebastian Szymanski, Fred İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Nordsjaelland'ın ilk 11’i Belli mi?

Nordsjaelland’ın muhtemel kadrosu: Andreas Hansen, Oliver Villadsen, Kian Hansen, Adamo Nagalo, Martin Frese, Mohammed Diomande, Jeppe Tverskov, Daniel Svensson, Ibrahim Osman, Andreas Schjeldrup, Marcus Ingvartsen

İddaa Tahmini

Fenerbahçe geçen hafta Süper Lig’de yine kazandı. Antalyaspor’u 1-0 geriye düştükleri maçta 3-2 mağlup ettiler. Süper Lig’de oynadığı 4 maçta 12 puan toplayan Fenerbahçe liderliğini devam ettiriyor. Nordsjaelland ise geçen hafta Kopenhag ile yenişemedi. İç sahada konuk ettikleri rakibi ile 2-2 berabere kaldılar. Grubun en güçlü takımı olarak gösterilen Fenerbahçe’ye konuk olacaklar ve işleri zor. Kadıköy’de Fenerbahçe favori taraf. Nordsjaelland karşısında kazanarak resmi maçlarda galibiyet serisini 10 maça çıkartırlar. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe rotasyona gittiği maçta rahat bir galibiyet aldı. Kadıköy’de Nordsjaelland’ı 3-1 mağlup ederek gruba galibiyet ile başladılar.