UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Union Berlin İddaa Tahmini 20.09.2023

Real Madrid evinde Union Berlin‘i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk hafta mücadelesi, 20 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:45’te başlarken, EXXEN platformundan naklen yayınlanacak.

Bets10, Real Madrid galibiyetine 1.38, beraberliğe 5.12, Union Berlin galibiyetine ise 8.84 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.73, 2.5 Alt 2.16 olarak verilmiş.

Real Madrid Tüm Maçlarını Kazandı

Real Madrid eksik kadrosuyla İspanya La Liga’da ilk 5 haftaya damga vururken, Carlo Ancelotti önderliğinde sergilediği futbolla tam not aldı. Yeni sezonda üst üste gelen sakatlık haberleriyle birlikte Real Madrid’in zor günler geçirmesi beklenirken, tecrübeli teknik adam takımını sezona harika hazırladı ve 5 hafta sonunda ev sahibini İspanya La Liga’nın lideri olarak izledik. Thibaut Courtois, Arda Güler, Eder Militao ve Vinicius Junior gibi yıldızlarından faydalanamayan Real Madrid, ligde sırasıyla Athletic Bilbao, Almeria, Celta Vigo, Getafe ve Real Sociedad’ı mağlup etti. 5 maçta rakip fileleri 10 kez havalandıran ev sahibi, kalesinde ise sadece 3 gole izin verdi. Milli ara dönüşü Real Socieadad’a karşı 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete imza atan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi sahnesine çok formda çıkıyor. Kupanın en fazla kazanan takımı olarak adını tarihe altın harflerle yazdıran İspanyol devi, Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başlamak istiyor.

Union Berlin’de Düşüş Başladı

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde izlediğimiz Union Berlin, geçen sezon Almanya Bundesliga’nın 4. sırasında kendisine yer buldu ve adını UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdırdı. İlk sınavını Real Madrid deplasmanında verecek olan Urs Fischer’in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımına karşı galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da ilk 2 haftadan galibiyetlerle çıkan Union Berlin, etkisini kısa sürede kaybetti. İlk 2 haftada Mainz 05 ve Darmstadt 98 karşısında 4-1’lik galibiyetlere imza atan konuk ekip, iç sahada 3-0’lık Leipzig yenilgisiyle sezonun ilk mağlubiyetini yaşarken, milli ara dönüşü mağlubiyetlerine Wolfsburg deplasmanında devam etti. 2 haftadır alınan üst üste mağlubiyetler konuk ekipte moralleri bozarken, Union Berlin sürpriz bir galibiyetle toparlanmak istiyor.

Real Madrid – Union Berlin Maç Bilgileri

Real Madrid – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid cephesinde Thibaut Courtois, Arda Güler, Eder Militao ve Vinicius Junior’un sakatlıkları devam ediyor. Union Berlin’de ise Janik Haberer kırmızı kart cezalısı. Rani Khedira’nın ise sakatlığı devam ediyor.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Antonio Rüdiger, David Alaba, Fran Garcia, Federico Valverde, Aurelin Tchouameni, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham, Rodrygo, Joselu.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Alex Kral, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Robin Gosens, Aissa Laidouni, Josip Juranovic, Kevin Volland, David Datro Fofana.

İddaa Tahmini

Yeni sezona üzücü sakatlık haberlerine rağmen harika bir başlangıç yapan Real Madrid, tüm maçlarını kazandı. Zorlanmasına rağmen kazanmaya devam eden Real Madrid, zorlu Union Berlin engelini tek farlı galibiyetle geçerek, Şampiyonlar Ligi’ne 3 puanla başlayacaktır.

İddaa Oranı: H0, Oran 3.29

Bets10 Oranı: H0, Oran 3.41

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Jude Bellingham attı, Real Madrid evinde kazandı. Galibiyetlerine devam eden İspanyol ekibi, beklediğimiz gibi zorlandığı Union Berlin karşısında tek farkla galip geldi. Kazananları tebrik ederiz.