UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Braga Napoli İddaa Tahmini 20.09.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi Gruplarında yeni sezon heyecanı 20 Eylül Çarşamba akşamı devam ederken, Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadelede, Braga ile Napoli karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN platformu.

Betelli, Braga galibiyetine 4.14, beraberliğe 3.91, Napoli galibiyetine ise 1.87 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.60, beraberliğe 3.32, konuk ekibe ise 1.60 oran veriyor.

Braga Galibiyet Peşinde

Portekiz temsilcisi Braga, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sezona erken başlarken, Backa Topola ve Panathinaikos engellerini geçerek, adını gruplara yazdırdı. 4’te 4 yapmayı başaran Braga, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu ilk hafta kapsamında, Napoli’yi sahasında konuk edecek. Devler sahnesinde sezon başı gösterdiği etkiyi Portekiz Premier Ligi’nde gösteremeyen Braga, ilk 5 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. İlk hafta mağlubiyetinin ardından 3 hafta boyunca rakiplerine kaybetmemeyi başaran Arthur Jorge’nin öğrenicileri, milli aradan mağlubiyetle döndü. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Farense deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndüler. Braga bu sezon lig performansıyla güven vermeyi başaramadı ve Şampiyonlar Ligi’nde zayıf halkalar arasında gösterildi. Napoli karşısında bu hafta sürpriz bir galibiyetle, devler sahnesine iyi başlamak istiyorlar.

Napoli Toparlanmak İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, yeni sezonda beklenmedik bir teknik adam değişikliği yaşadı. 33 yıl sonra Serie A Ligi’nde şampiyonluğu getiren Spalletti ile yollar ayrılırken, göreve Rudi Garica getirildi. Yeni hocasıyla sezona 2’de 2 yaparak başlayan Napoli, önce Frosinone ardından Sassuolo karşısında rahat skorlarla kazandı. İlk 2 haftada 3 gol atıp kalesinde ise sadece 1 gole izin veren konuk ekip, ilk mağlubiyetini iç sahada çıktığı Lazio derbisinde yaşadı. Ezeli rakibine 2-1’lik skorla teslim olan Napoli, milli ara dönüşü puan kayıplarına Genoa deplasmanında 2-2’lik beraberlikle devam etti. Son 2 haftada 5 puan kaybeden Rudi Garcia’nın öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde hata yapmak istemiyor. Geçen sezon Çeyrek Finalistler arasında izlediğimiz Napoli, sezona yaptığı harika başlangıç ve güçlü kadrosuyla, toparlanacak güce sahip.

Braga – Napoli Maç Bilgileri

Braga – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal de Braga Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Braga’nın 11’i Belli mi?

Braga’nın muhtemel kadrosu: Matheus Lima, Victor Gomez, Sikou Niakate, Jose Fonte, Adrian Marin, Bruma, Al Musrati, Rodrigo Zalazar Martinez, Vitor Carvalho Vieira, Abel Ruiz, Ricardo Horta.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Natan, Mathias Olivera, Juan Jesus, Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Giacomo Raspadori, Stanislav Lobotka, Jens Cajuste, Giovanni Simeone.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde sezona son şampiyon olarak giriş yapan Napoli, ilk 2 haftada gösterdiği harika performansı, son 2 haftada gösteremedi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise geçen sezonun Çeyrek Finalistleri arasında yer alıyorlar. Napoli’nin harika başlangıçlarına Şampiyonlar Ligi’nde devam edeceğini ve grupta ilk maçını kazanacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.60

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.87

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli deplasmanda Giovanni Di Lorenzo ve Sikou Niakate’nin kendi kalesine attığı gollerle, galibiyet hedefine ulaştı. Zor anlar yaşayan Napoli, galibiyetten vazgeçmedi ve bu hafta bizleri yanıltmadı.