sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 22.09.2023

22 Eylül Cuma günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Bol şanslar. 

Alaves – Athletic Bilbao: KGVAR, 1.90 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; Alaves, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Vallecas’da konuk oldukları Rayo Vallecano’ya 2-0 kaybettiler. Bu sezon Luis Garcia’nın öğrencileri deplasmanda sorun yaşıyor. La Liga’da oynadıkları 3 deplasman maçını da kaybettiler. Alaves’in geride kalan 5 haftada 2 galibiyeti var bu 2 galibiyete de iç sahada ulaştılar. Sevilla ve Valencia galibiyetleri ile moral bulan Alaves, bu hafta Athetic Bilbao karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Alaves’de eksik bulunmuyor. Athletic Bilbao, La Liga’da geçtiğimiz hafta San Mames Barria’da konuk ettiği Cadiz’i 3-0 mağlup etti ve çıkışını sürdürdü. Ernesto Valverde’nin ekibi ligin ilk haftasında aldığı Real Madrid mağlubiyetinin ardından çıkışa geçti ve La Liga’da oynadığı son 4 maçta 10 puan topladı. Bask ekibi bu hafta ise Alaves’in konuğu olacak. İç sahada iyi sonuçlar alan Alaves’e karşı işleri pek kolay değil. Karşılaşma öncesinde Athletic Bilbao’da Peru Nolaskoain’in sakatlığı devam ediyor. Alaves geçen hafta Rayo Vallecano deplasmanında 2-0 kaybetti. Bu sezon deplasmanda çok etkisizler. Mendizorrotza’da ise 2 galibiyetleri var. Sevilla ve Valencia gibi rakipleri iç sahada mağlup ettiler. Athletic Bilbao ise geçen hafta Cadiz’i rahat geçti. Son haftalarda iyi sonuçlar alıyorlar. Bu karşılaşmada taraf bahsine yönelmek riskli. Gollere yöneleceğim. Hem Alaves’den hem de Athletic Bilbao’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller atılır. 

Gaziantep FK – İstanbulspor: 2.5 ÜST, 1.57 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Gaziantep FK adına işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de sezona çok kötü başlayan Kırmızı Siyahlılar, geride kalan 5 haftada puan dahi alamadı. Erdal Güneş’in takımdan ayrılmasının ardından göreve Marius Sumudica getirildi ama yeni hocasıyla çıktıkları ilk maçta da mağlup oldular. Geçen hafta Kayserispor deplasmanında 2-0 kaybeden Gaziantep FK üst üste 5. Yenilgisini aldı ve son sıradalar. Bu hafta İstanbulspor’u konuk edecek Gaziantep FK’da İlker Karakaş’ın sakatlığı sürüyor. İstanbulspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Başakşehir’i konuk eden Fatih Tekke’nin öğrencileri karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de bu sezon 3 maça çıkan Sarı Siyahlılar henüz galibiyet almayı başramadı. Geçen hafta Başakşehir karşısında alınan 2-0’lık yenilgi ile sezonun ilk mağlubiyetini yaşamış oldular. İstanbulspor bu hafta ise Gaziantep FK’nın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde İstanbulspor’da eksik bulunmuyor. Gaziantep FK’nın mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Kayserispor deplasmanında da kaybettiler. Üstelik gol de atamadılar. Sumudica yönetiminde çıktıkları ilk maçta puan alamayan Gaziantep FK, bu hafta İsatnbulspor’u konuk edecek. İstanbulspor ise geçen hafta Başakşehir’den puan alamadı. İç sahada konuk ettikleri rakibine 2-0 kaybettiler. Bu sezon iki takımında galibiyeti yok. Zor bir maç. Gollere yöneleceğim. En az 3 gol izleyeceğimiz bir karşılaşma bekliyorum. 

Toplam İddaa Oranı: 2.98

Bets10 Bahis Oranı: 43.00