İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Frosinone Maç Tahmini 22.09.2023

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 22 Eylül Cuma akşamı Türkiye saati ile 19:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Salernitana ile Frosinone karşı karşıya gelecek.

intobet, Salernitana galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.25, Frosinone galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Salernitana 4 Haftadır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 4 haftada geride kalırken, Paulo Sousa yönetimindeki Salernitana, zayıf halkalar arasında yer aldı. İlk 4 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibi, milli araya fırsata çeviremedi ve lige mağlubiyetle döndü. Serie A Ligi’nde ilk 2 haftadan 1’er puan çıkarmayı başaran Salernitana, Roma ve Udinese ile berabere kaldı. Son 2 haftada ise önce Lecce ardından Torino’ya karşı kaybettiler. Son 2 haftada skor dahi üretmeyi başaramayan Salernitana, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Milli ara dönüşü sahasında ağırladığı Torino karşısında 3-0’lık mağlubiyet yaşayan ev sahibi, kötü gidişata son vermek için Frosinone karşısına çıkacak.

Frosinone 3 Haftadır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Frosinone, ilk 4 haftalık fikstürü 7 puanla geride bıraktı. Eusebio Di Francesco yönetiminde sezona son derece iyi bir başlangıç yapan konuk ekip, tek mağlubiyetini ilk hafta son şampiyon Napoli’ye karşı yaşarken, kısa sürede en üst seviyeye adapte oldular. Atalanta ve Sassuolo gibi güçlü rakipleri karşısında galip gelmeyi başaran Frosinone, Udinese deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. Son 3 haftadan 7 puan toplayan konuk ekip, milli ara dönüşünde Sassuolo engelini 4-2’lik galibiyetle geçmeyi başardı. 4 haftada rakip fileleri 7 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, Harroui ve Mazzitelli ikilisiyle hücum hattınd etkili olmayı başardılar.

Salernitana – Frosinone Maç Bilgileri

Salernitana – Frosinone Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana’da bu hafta Boulaye Dia ve Flavius Daniliuc’in sakatlıkları devam ediyor. Frosinone cephesinde ise Karlo Lulic’in sakatlığı devam ediyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vincenzo Fiorillo, Lassana Coulibaly, Lorenzo Pirola, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Mateusz Legowski, Antonio Candreva, Salomon Sambia, Erik Botheim, Jovane Cabral.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Simone Romagnoli, Przemyslaw Szyminski, Riccardo Marchizza, Anthony Oyono, Luca Mazzitelli, Harroui, Brescianini, Luca Garritano, Borelli, Jaime Baez.

İddaa Tahmini

Lige çabuk adapte olan ve kısa sürede yükselişe geçmeyi başaran Frosinone, milli ara dönüşünde yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkardı. Son haftaların formda takımı, maç kazanamayan Salernitana karşısında seriyi en az 1 puanla sürdürmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: 02 (Ç), Oran 1.34

intobet Oranı: 02 (Ç), Oran 1.56

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Devre arasına 1-0’lık üstünlükle girmeyi başaran Frosinone, ikinci yarıda skor üstünlüğünü korumayı başaramasa da, beklediğimiz gibi Salernitana’ya karşı kaybetmedi. Evine beraberlikle dönen ekip, 4 maçtır rakiplerine galibiyet şansı tanımıyor. Kazananları tebrik ederiz.