Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Nice İddaa Tahmini 22.09.2023

Fransa Ligue 1‘de yoluna namağlup devam eden Monaco ile Nice, 6. hafta fikstüründe karşı karşıya geliyor. 22 Eylül Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Monaco galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.95, Nice galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.35 oran kazandırıyor.

Monaco Zirveyi Bırakmıyor

Fransa Ligue 1’in lideri Monaco, sahasında ezeli rakibi Nice’ı konuk ediyor. Sezona Adi Hütter yönetiminde harika bir başlangıç yapan Monaco, ilk 5 hafta performansıyla liderlik koltuğunu sonuna kadar hak etti. 5 maçlık fikstürü 3 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, yeni sezonda yoluna namağlup devam ediyor. Clermont, Strasbourg ve Lens karşısında rahat galibiyetlere imza atan Monaco, Nantes ve Lorient deplasmanlarından ise 1’er puanla dönmeyi başardı. Son olarak milli ar dönüşünde Lorient deplasmanına konuk oldular ve 1-0 geriye düştüğü mücadelede skoru 2-1’e getirmeyi başardılar. Son saniyede yenilen hatalı gol galibiyete engel olmasına karşın, Monaco iyi futboluna devam ediyor. 5 maçta rakip fileleri 15 kez havalandırmayı başardılar ve iç sahada tüm maçlarını kazandılar.

Nice Zirve Takibinde

Milli ar dönüşünde PSG deplasmanına konuk olan Nice, son şampiyona karşı harika bir galibiyet alırken, hem 2’de 2 yapmayı başardı hem de namağlup performansını sürdürdü. Farioli ve öğrencileri, 90 dakika boyunca rakibine karşı üstün bir futbol sergiledi. Yeni sezona üst üste beraberliklerle başlayan konuk ekip, ilk 3 haftada Lille, Lorient ve Lyon ile berabere kaldı. Son 2 haftada ise Strasbourg ve PSG’ye karşı kazandılar. Türkiye kariyeriyle yakından tanıdığımız Farioli, göreve geldikten sonra ligin en formda takımları arasında yer alan Nice, bu hafta Monaco deplasmanında kazanması halinde, liderlik koltuğuna oturma şansı bulacak. Rakibi gibi bu sezon henüz mağlubiyete yer vermeyen Nice, yeni transferleriyle kolay kolay kaç kaybetmiyor.

Monaco – Nice Maç Bilgileri

Monaco – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da karşılaşma öncesi Aleksandr Golovin kart cezalısı. Embolo, Salisu, Diop ve Seghir’in ise sakatlıkları devam ediyor. Nice cephesinde ise Antoine Mendy’nin sakatlığı bulunuyor.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Myron Boadu, Mohamed Camara, Takumi Minamino, Soungoutou Magassa.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Dante, Hichem Boudaoui, Pablo Paulino Rosario, Jérémie Boga, Morgan Sanson, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de milli araya lider giren, milli ara dönüşünde ise zirveyi koruyan Monaco, yoluna namağlup devam ediyor. İç sahada tüm rakiplerini mağlup etmeyi başaran Monaco, en yakın rakiplerinden Nice karşısında da iç saha galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.81

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.05

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice geçtiğimiz hafta Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG’yi mağlup ederken, bu hafta ise ligin lideri Monaco’yu mağlup etti. Konuk ekibe deplasmanda kritik galibiyeti getiren gol Boga’dan geldi.