Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Darmstadt 98 Maç Tahmini 22.09.2023

Almanya Bundesliga‘da 5. hafta heyecanı başlarken, 22 Eylül Cuma akşamı fikstüründe yer alan mücadelede, Stuttgart ile Darmstadt 98 karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, tivibu SPOR 1 ve beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Stuttgart galibiyetine 1.43, beraberliğe 4.90, Darmstadt 98 galibiyetine ise 7.22 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.24, beraberliğe 4.38, konuk ekibe ise 6.08 oran veriyor.

Stuttgart Gollerine Devam Ediyor

Almanya Bundesliga’da yeni sezonun en golcü takımı Stuttgart, bu hafta sahasında Darmstadt 98’i konuk edecek. Sebastian Hoeness ve öğrencileri, ilk 4 haftaya aldığı rahat galibiyetlerle damga vurdu. İç sahada Bochum ve Freiburg karşısında 5-0’lık galibiyetler alarak tüm dikkatleri üzerine çeken Stuttgart, ilk deplasman sınavında ise Leipzig’e karşı deplasmanda 5-1’lik mağlubiyet yaşadı. Milli ara dönüşü deplasman kabusuna da son vermeyi başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta Mainz 05 karşısında 3-1’lik galibiyete imza attı. 4 haftada rakip fileleri 14 kez havalandırmayı başaran Stuttgart takımında, Sehrou Guirassy attığı 8 golle Bundesliga’nın en golcü ismi haline geldi. Ev sahibi harika iç saha performansını Darmstadt 98 karşısında sürdürmek istiyor.

Darmstadt 98 Galibiyetten Uzak

Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcilerinden Darmstadt 98, ilk 4 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alıyor. Lige 7 sezon aranın ardından geri dönen konuk ekip, ilk 4 haftadan galibiyet çıkaramadı. Milli ara öncesi Frankfurt, Union Berlin ve Bayer Leverkusen karşısında üst üste mağlubiyetler yaşayan ve kalesinde tam 10 gole engel olamayan Darmstadt 98, milli ara dönüşünde ise savunmada açıklar vermeye devam ederken, sahasında konuk ettiği Mönchengladbach ile 3-3 berabere kaldı. Kalesini tam 13 gole kapatamayan Torsten Lieberknecht’in öğrencileri, ligin en zayıf savunma performansını sergiliyor. Galibiyetten çok uzak bir görüntü sergileyen Darmstadt 98, bu hafta ligin en golcü takımı Stuttgart’a deplasmanda konuk olacak.

Stuttgart – Darmstadt 98 Maç Bilgileri

Stuttgart – Darmstadt 98 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında Josha Vagnoman ve Nikolas Nartey’in sakatlıkları devam ediyor. Darmstadt 98 cephesinde ise Matej Maglica kırmızı kart cezalısı. Fraser Hornby’in ise sakatlığı devam ediyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Lilian Egloff, Waldemar Anton, Woo-yeong Jeong, Atakan Karazor, Dan-Axel Zagadou, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Sehrou Guirassy.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Christoph Klarer, Christoph Klarer, Fabian Holland, Clemens Riedel, Marvin Mehlem, Braydon Manu, Matthias Bader, Fabian Nürnberger, Oscar Vilhelmsson, Emir Karic.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da ilk 4 haftaya hücum performansıyla damga vuran Stuttgart, sezona müthiş bir başlangıç yaptı. İlk 4 haftanın zayıf halkalarından Darmstadt 98 karşısında, galibiyetlerine devam edeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.43

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart kazanmaya devam ediyor. Darmstadt 98 engelini zorlanmadan geçen ev sahibi, ligde farklı galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi ve yeni sezondaki harika performansını sürdürdü. Kazananları tebrik ederiz.