İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Celta Vigo İddaa Tahmini 23.09.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Celta Vigo deplasmanda, Barcelona karşısında sürpriz peşinde. Mücadelenin saat 19.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Barcelona bugün Celta Vigo karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Barcelona galibiyetine 1.38, beraberlik tercihine 5.35, Celta Vigo galibiyetine 7.60 oran veriyor. MS 1 ve 2.5 ÜST tercihi, özel oran kampanyası ile 20.00’ye yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Barcelona Doludizgin

Barcelona yoluna doludizgin devam ediyor. Xavi’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Real Betis’i konuk etti ve sahadan 5-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Joao Felix’in yavaş yavaş Barcelona’ya alıştığını da belirtelim. La Liga’da bu sezon 5 hafta geride kaldı ve Barcelona’nın 13 puanı var. Lider Real Madrid’in sadece 2 puan gerisindeler. Hafta içi ise UEFA şampiyonalar Ligi’nde Antwerp’i konuk eden Barcelona, bu karşılaşmadan da 5-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve gruba 3 puan ile başladı. Alınan galibiyette yine Joao Felix önemli bir rol oynadı diyebiliriz. Bu hafta sonu Celta Vigo’yu konuk edecek Barcelona’da Ronald Araujo ve Pedri’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Celta Vigo’dan Tek Galibiyet

Celta Vigo, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Balaidos’da konuk ettikleri Mallorca’ya 1-0 mağlup oldular. Rafael Benitez yönetiminde bu sezon La Liga’da çıktıkları 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler. O galibiyeti de Almeria deplasmanında aldıklarını belirtelim. Almeria’nın bu sezon sadece 1 puanı var ve son sıradalar. Bu hafta Barcelona’ya konuk olacak Celta Vigo’da Franco Cervi’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Barcelona – Celta Vigo Maç Bilgileri

Barcelona – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Ronald Araujo ve Pedri’nin sakatlıkları devam ediyor. Celta Vigo’da Franco Cervi’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Ronald Araujo, Jules Kounde, Andreas Christensen, Alejandro Balde, Frenkie De Jong, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Lamine Yamal, Joao Felix, Robert Lewandwoski

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Iago Aspas, Jorgen Strand Larsen

İddaa Tahmini

Barcelona geçen hafta Real Betis’i 5 golle geçti. Joao Felix yavaş yavaş Barcelona’ya ısınmaya başladı. Hafta içi de Şampiyonlar Ligi’nde Antwerp’i 5-0 ile geçtiler ve Barcelona’da moraler yerinde. Celta Vigo ise evinde puan alamadı. Balaidos’da konuk ettikleri Mallorca’ya 1-0 kaybettiler. 5 hafta sonunda sadece 1 galibiyetleri var. Barcleona’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Formsuz Celta Vigo karşısında farklı kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST,Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona 2-0 geriye düştüğü maçta son 10 dakikada 3 gol bularak geri döndü. Celta Vigo’yu 3-2 mağlup ettiler.