İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Fulham Bahis Tahmini 23.09.2023

İngiltere Premier Lig’de geçen haftayı 3 puan ile geçen Fulham bu hafta deplasmanda, Crystal Palace’a konuk oluyor. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Crystal Palace ve Fulham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde verilmiş. Crystal Palace kazanır 1.90, beraberlik 3.60, Fulham kazanır ise 4.40 olarak açıklanmış.

Crystal Palace’da Hedef 3 Puan 

Crystal Palace, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Villa Park’da konuk oldukları Aston Villa karşısında 3-1 mağlup kaybettiler. Üstelik 1-0 öne geçtikleri maçtan puansız ayrıldıklarını belirtelim. Premier Lig’de bu sezon 5 hafta geride kaldı ve Crystal Palace’ın 7 puanı bulunuyor. Selhurst Park’da oynadıkları son maçta Wolverhampton’ı 3-2 mağlup etmeyi başardılar. Bu hafta ise Fulham’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Crystal Palace’da Matheus Franca ve Michael Olise’nin sakatlıkları sürüyor. 

Fulham Sürpriz Peşinde 

Fulham, Premier Lig’de bu sezon sadece 2 galibiyet alabildi. Marco Silva’nın öğrencileri geçen hafta Craven Cottage’de konuk ettiği Luton Town’u tek golle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Carlos Vinicius’un tek golüyle kazanan Fulham, 3 maçlık kazanamama serisini de sona erdirdi. Bu hafta sonu ise Selhurst Park’da Crystal Palace’ın konuğu olacaklar. Geçen sezon bu sahada oynanan maçı Fulham 3 golle kazanmıştı. Karşılaşma öncesinde Fulham’da eksik bulunmadığını belirtelim. 

Crystal Palace – Fulham Maç Bilgileri

Crystal Palace – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Matheus Franca ve Michael Olise’nin sakatlıkları sürüyor. 

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Crystal Palace geçen hafta Aston Vila deplasmanında 3-1 kaybetti. Premier Lig’de bu sezon 2. Yenilgilerini aldılar. Aston Villa karşısında öne geçtikleri maçtan puan çıkartamadıklarını belirtelim. Fulham ise Cravan Cottage’de 3 puanı aldı. Luton Town’u tek golle 1-0 mağlup ettiler. Bu hafta Selhurst Park’da işleri zor. Crystal Palace maçın favorisi. Roy Hodgson’ın ekibinden 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1 Oran 1.69

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşma başladığı gibi sona erdi. Mücadelede gol sesi çıkmadı.