İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Everton İddaa Tahmini 23.09.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Brentford evinde, Everton karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

BrentfordEverton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Brentford kazanır 1.82, beraberlik 3.90, Everton kazanır ise 4.40 olarak açıklanmış.

Brentford’dan Tek Galibiyet

Brentford bu sezon Premier Ligde ilk mağlubiyetini geçen hafta yaşadı. St. James Park’da konuk oldukları Newcastle United’a 2. Yarıda yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Premier Lig’de 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Brentford’un aynı zamanda tek galibiyeti var. Bu sezon Thomas Frank’ın ekibi geride kalan 5 haftada 6 puan toplayabildi. Öte yandan taraftarı önünde çıktıkları 3 maçta da galibiyet alamadılar. Bu hafta düşme hattındaki Everton’ı konuk edecek olan Brentford’da Ivan Toney’in cezası devam ediyor. Shandon Baptiste ve Josh Dasilva ise sakat. 

Everton Düşme Hattında 

Everton Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Goodison Park’da Arsenal’ı konuk ettiler ve sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Maç boyunca çok fazla etkili olamadıklarını ve mağlubiyeti hak ettiklerini belirtelim Geride kalan 5 haftada sadece 1 puanı bulunan Sean Dyche’ın ekibi düşme hattında yer alıyor. Bu hafta sonu ise Brentford deplasmanına konuk olacaklar ve sezonun ilk galibiyetini arayacaklar. Maç öncesinde Everton’da Seamus Coleman ve Dele Alli sakat olan isimler. 

Brentford – Everton Maç Bilgileri

Brentford – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Ivan Toney’in cezası devam ediyor. Shandon Baptiste ve Josh Dasilva ise sakat. Everton’da Seamus Coleman ve Dele Alli sakat olan isimler. 

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Yoane Wissa

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Ashley Young, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Alex Iwobi, Abdoulaye Doucoure, Beto

İddaa Tahmini

Brentford’da galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Geçen hafta Newcastle United deplasmanında 1-0 kaybettiler. Bu sezon Premier Lig’de sadece 1 galibiyetleri var. Everton ise yokları oynuyor. Geçen hafta Arsenal’dan puan alamadılar. 5 hafta sonunda 1 puanı bulunan Everton’ın düşme hattında yer aldığını belirtelim. Brentford maçın favorisi. Everton karşısında kazanarak 3 maçlık puan kayıplarını telafi ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.57

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton sezonun ilk galibiyetini aldı. Brentford’u deplasmanda 3-1 mağlup ettiler.