İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Luton Town Wolverhampton İddaa Tahmini 23.09.2023

İngiltere Premier Lig’de oynadığı 4 maçı da kaybeden Luton Town bu hafta iç sahada, Wolverhampton’ı ağırlayacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Luton Town ile Wolverhampton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Luton Town galibiyetinin 3.35, beraberlik tercihinin 3.55, Wolverhampton galibiyetinin ise 2.22 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Luton Town’un Puanı Yok 

Luton Town Premier Lig’de bu sezon yeni ekiplerden biri. Robot Edwards yönetiminde çıktıkları 4 maçta da puan almayı başaramadılar. Geçtiğimiz hafta sonu Fulham’ın konuğu olan Luton Town, rakibine Craven Cottage’de 1-0 kaybetti. Üst üste 4. Yenilgilerini aldılar ve moraller bozuk. Premier Lig’de puansız olarak son sırada yer alan Luton Town bu hafta sonu Kenilworth Road’da Wolverhampton ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde Luton Town’da Jordan Clark ve Gabriel Osho’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Wolverhampton Alt Sıralarda 

Wolverhampton’ın bu sezon Premier Lig’de sadece 1 galibiyeti var. Ligde tek galibiyetlerini Goodison Park’da Everton’a karşı almışlardı. Bu galibiyetin ardından Crystal Palace ve Liverpool maçlarından puan çıkartamadılar. Geçen hafta Molineux Ground’da Liverpool’u konuk eden Wolverhampton, 1-0 öne geçtiği maçtan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Premier Lig’de geride kalan 5 haftada 4 mağlubiyeti bulunan Gary O’Neil’ın ekibi alt sıralarda yer alıyor. Bu hafta Luton Town’a konuk olacak Wolverhampton’da eksik bulunmadığını belirtelim. 

Luton Town – Wolverhampton Maç Bilgileri

Luton Town – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Mücadele Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kenilworth Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Luton Town’da Jordan Clark ve Gabriel Osho’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Luton Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

West Ham'ın 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Matheus Nunes, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Pablo Sarabia, Matheus Cunha

İddaa Tahmini

Luton Town Premier Lig’in bu sezon en zayıf halkası. İlk 4 maçta puan almayı başaramadılar ve son sıradalar. Geçen hafta Craven Cottage’de Fulh’m’a 1-0 kaybetmişlerdi. Wolverhampton ise evinde Liverpool’a direnemedi. 1-0 öne geçtikleri maçı 3-1 kaybettiler. Wolverhampton’da güven vermiyor. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Gollere yönelmekte fayda var. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.74

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Luton Town’da galibiyet hasreti devam ediyor. İç sahada konuk ettikleri Wolverhampton ile 1-1 berabere kaldılar.