İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Manchester United İddaa Tahmini 23.09.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün son maçı. Burnley evinde, Manchester United’ı konuk edecek. Karşılaşmayı saat 22.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Burnley ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Burnley kazanır 4.45, beraberlik 4.15, Manchester United kazanır ise 1.78 olarak açıklanmış. 

Burnley 4 Maçtır Kazanamıyor

Burnley’in Premier Lig’de galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü City Groun’da Nottingham Forest’a konuk olan Burnley, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Zeki Amdouni’nin golüyle öne geçtiler ama ikinci yarıda skor üstünlüğünü koruyamadılar. Bu sezon Premier Lig’de ilk puanını alan Vincent Kompany’nin ekibi düşme hattında yer alıyor. Bu hafta sonu Turf Moor’da konuk edecekleri Manchester United karşısında da işleri zor. Maç öncesinde Burnley’de Lyle Foster kart cezalısı. Darko Churlinov ve Hjalmar Ekdal ise sakat.

Manchester United’da Moraller Bozuk

Manchester United’da işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de önce Arsenal’a ardından ise Brighton’a 3-1’lik skorlar ile kaybeden Manchester United, hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih deplasmanından puansız döndü. Rakibine 4-3 mağlup oldular ve Şampiyonlar Ligi’ne puansız başladılar. Erik ten Hag adına tehlike çanları çalmaya başladı. Öte yandan kaleci Andre Onana’ya da tepkiler sürüyor. Son haftalarda hatalı goller yiyen Onana, Bayern Münih karşısında da hatalı bir gol yedi. Kırmızı Şeytanlar bu hafta Tur Moor’da Burnley’in konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Raphael Varane, Sofyan Amrabat, Amad Diallo, Luke Shaw ve Mason Mount’un sakatlıkları sürüyor.

Burnley – Manchester United Maç Bilgileri

Burnley – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Lyle Foster kart cezalısı. Darko Churlinov ve Hjalmar Ekdal ise sakat.

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Sergio Reguilon, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Rasmus Höjlund, Marcus Rashford

İddaa Tahmini

Burnley’in Premier Lig’de henüz galibiyeti yok. Geçen hafta Nottingham Forest deplasmanında 1-1 berabere kalan Kompany’nin ekibi sezonun ilk puanını aldı. Düşme hattında yer alıyorlar ve bu hafta Manchester United’ı ağırlayacaklar. Manchester United ise sezona iyi başlayamadı. Arsenal mağlubiyetinin ardından Brighton karşısında da 3-1 kaybettiler. Erik ten Hag için tehlike çanları çalıyor. Manchester United kazanarak moral bulur.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.52

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Burnley’de kötü gidişat devam etti. Turf Moor’da konuk ettikleri Manchester United’a 1-0 kaybettiler.