Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Konyaspor Bahis Tahmini 24.09.2023 

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Konyaspor deplasmanda, Ankaragücü’nün konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

AnkaragücüKonyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Ankaragücü kazanır 2.40, beraberlik 3.71, Konyaspor kazanır ise 2.99 olarak açıklanmış.

Ankaragücü’nde Önemli Eksik 

Ankaragücü, Süper Lig’de 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanına konuk olan Sarı Lacivertliler, 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 3-1 mağlup etti ve haftayı galibiyet ile geçti. Tabii rakibin durum 1-0 iken 10 kişi kaldığını da belirtmekte fayda var. Tolunay Kafkas’ın ekibi Süper Lig’de sezonun ilk galibiyetini elde etti ve bu hafta sonu Konyaspor’u konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Ankaragücü’nde golcü Ali Sowe’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Konyaspor Evinde Kaybetti 

Konyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Çaykur Rizespor’u konuk eden Yeşil Beyazlılar, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 1-0 öne geçtiği maçta dramatik bir mağlubiyet yaşayan Aleksandar Stanojevic’in ekibinin bu sezon ilk yenilgisini aldığını belirtelim. 4 maçlık yenilmezlik serisi sonlanan Konyaspor, bu hafta Ankaragücü deplasmanında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Konyaspor’da Sokol Cikalleshi ve Muhammet Demir’in sakatlıkları var. 

Ankaragücü – Konyaspor Maç Bilgileri

Ankaragücü – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde golcü Ali Sowe’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Konyaspor’da Sokol Cikalleshi ve Muhammet Demir’in sakatlıkları var. 

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Ali Sowe

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Bruno Paz, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Solok Cikalleshi

İddaa Tahmini

Ankaragücü geçen hafta 3 puan almayı başardı. Sivasspor deplasmanında 1-0 geriye düştükleri maçı 3-1 kazandılar. Ankara ekibi sezonun ilk galibiyetini almış oldu. Konyaspor ise puan kayıplarını sürdürüyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Çaykur Rizespor’a 2-1 kaybettiler. Son haftalarda Konyaspor hiç güven vermiyor. Ankaragücü taraftarı önünde kazanarak sezonun ilk iç saha galibiyetini elde eder.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.04

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.40

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü evinde 2 puan bıraktı. İç sahada konuk ettikleri Konyaspor ile 1-1 berabere kaldılar.