Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 24.09.2023 

Trendyol Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanan Fenerbahçe deplasmanda, Alanyaspor karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşmanın saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Alanyaspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Alanyaspor kazanır 5.35, beraberlik 4.42, Fenerbahçe kazanır ise 1.65 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. KGVAR ve 2.5 ÜST tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Alanyaspor’un İşi Zor 

Alanyaspor, son haftalarda üst üste beraberlikler almaya devam ediyor. Akdeniz ekibi geçen hafta sahasında Kasımpaşa’yı konuk etti ve mücadeleden 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. 2 kez 2 farklı üstünlük yakaladılar ama kazanamadılar. Kasımpaşa karşısında 2 puan bırakan Alanyaspor’un Süper Lig’de bu sezon mağlubiyeti bulunmuyor. Tek galibiyetini ise ligin ilk haftasında Başakşehir karşısında aldıklarını belirtelim. Ömer Erdoğan’ın ekibi bu hafta sonu lider Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Alanyaspor’da eksik bulunmuyor. 

Fenerbahçe Liderliğini Sürdürüyor 

Fenerbahçe’de yüzler gülüyor. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Kadıköy’de Antalyaspor’u konuk eden Sarı Lacivertliler, karşılaşmadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. 1-0 geriye düştükleri maçtan 3 puan çıkartan Fenerbahçe, galibiyet serisini 4 maça çıkarttı ve topladığı 12 puan ile Süper Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Öte yandan Konferans Ligi’nde hafta içi grubun ilk maçında Nordsjaelland’ı 3-1 ile geçen Fenerbahçe’de moraller yerinde. İsmail Kartal yönetiminde bu sezon 11 resmi maçın tamamını kazanan Fenerbahçe, bu hafta konuk olacağı Alanyaspor deplasmanında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Cengiz Ünder, Emre Mor, Luan Peres ve Lincoln’un sakatlıkları devam ediyor. 

Alanyaspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Alanyaspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Cengiz Ünder, Emre Mor, Luan Peres ve Lincoln’un sakatlıkları devam ediyor. 

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Carlos Eduardo, Anderson Silva

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, Sebastian Szymanski, Fred İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Alanyaspor geçen hafta iç sahada konuk ettiği Kasımpaşa ile yenişemedi. 2 farklı üstünlük kurdukları maçta rakibi ile 3-3 berabere kaldılar. Ömer Erdoğan yönetiminde Alanyaspor’un bu sezon yenilgisi bulunmuyor. Fenerbahçe ise 11 resmi maçtır kazanıyor. Hafta içi Konferans Ligi’nde Nordsjaelland’ı 3-1 ile geçerek gruplara 3 puan ile başladı. Öte yandan Süper Lig’de geçen hafta Antalyaspor’u 3-2 mağlup ederek liderliğini devam ettirdiler. Alanya’da zevkli ve gollü bir maç izleriz. En az 3 golün çıkacağı ve iki takımında skor üreteceği bir maç izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.55

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe tek golle kazandı. Alanyaspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek liderliğini devam ettirdiler.